Mi a véleményetek a kallos glow hajfestékről? A korall vörös (843) árnyalatot próbálta már valaki?
Elolvastad már amit a dobozba tesznek papírt?
Ott le van írva,hogy mindenkinek a hajától függ, természetes színétől vagy a jelenlegitől hajtípustól is!
Elolvasnám ha megvenném.Tudom de leírtam h.jelenleg barnásvöröses hajam van festett.ÉS világosabbat szeretnék.világosabb vörösre.Nálam a garnieres sem tartott tovább 2 hétnél..
Egy próbát megér nem?Ennyi pénzért tök olcsó.Esetleg keverek hozzá szőkét és az tompítja a piros színt.
Na kérem szépen, ma befestettem 1:1 arányba korall vörös és fényszőke 9%-os oxival.Rézvöröses színű lett.Nem rikító narancs vagy piros hanem természetes hatású lett.szép.
Bár a sötétebb tincseket ami előzőleg korábban barna volt azt nem nagyon világosította ki a tövénél ahol természetes a hajam ott jobban befogta.Festetlen hajat simán befogá ha világosbarna v.középbarna színű eredetileg.Így se lett rossz majdnem egységes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!