Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a kallos...

Mi a véleményetek a kallos glow hajfestékről? A korall vörös (843) árnyalatot próbálta már valaki?

Figyelt kérdés
Olyan színű lesz mint a dobozán képen(világos)vagy inkább pirosas?Most barnásvöröses a hajam.

#hajfesték #korallvörös #kallosglow
2012. dec. 8. 19:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Elolvastad már amit a dobozba tesznek papírt?

Ott le van írva,hogy mindenkinek a hajától függ, természetes színétől vagy a jelenlegitől hajtípustól is!

2012. dec. 8. 19:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Én egyszer a rézvörös árnyalatot próbáltam ki.Piros lett a hajam:)Egyébként nagyon nem tartós két hét után nagyon csúnyán kopott,bemattult a hajszínem.Pedig én is szemezek a korall vörössel de lehet inkább a sima kallos hajfestékből érdemes kipróbálni.
2012. dec. 8. 19:52
 3/13 A kérdező kommentje:

Elolvasnám ha megvenném.Tudom de leírtam h.jelenleg barnásvöröses hajam van festett.ÉS világosabbat szeretnék.világosabb vörösre.Nálam a garnieres sem tartott tovább 2 hétnél..

Egy próbát megér nem?Ennyi pénzért tök olcsó.Esetleg keverek hozzá szőkét és az tompítja a piros színt.

2012. dec. 8. 20:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia kipróbáltad már?Mert közben én is kaptam ebben az árnyalatban kíváncsi lennék bevált-e.
2012. dec. 14. 00:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Még nem mertem.De majd hétfőn festem be vele és teszek hozzá szőkét hogy világosabb legyen.Majd leírom mi lett az eredmény.:D
2012. dec. 14. 12:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Sikerült?
2012. dec. 18. 13:12
 7/13 A kérdező kommentje:

Na kérem szépen, ma befestettem 1:1 arányba korall vörös és fényszőke 9%-os oxival.Rézvöröses színű lett.Nem rikító narancs vagy piros hanem természetes hatású lett.szép.

Bár a sötétebb tincseket ami előzőleg korábban barna volt azt nem nagyon világosította ki a tövénél ahol természetes a hajam ott jobban befogta.Festetlen hajat simán befogá ha világosbarna v.középbarna színű eredetileg.Így se lett rossz majdnem egységes.

2012. dec. 20. 15:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Köszi.Akkor ha lesz egy kis időm én is ki fogom próbálni!Kösz hogy írtál!
2012. dec. 20. 15:20
 9/13 A kérdező kommentje:
Ha sötétebb vöröst szeretnél akkor ne tegyél bele annyi szőkét.Én fele fele arányba tettem.Így lett világos rezes szőke.Kiváncsi leszek milyen tartós.
2012. dec. 21. 10:41
 10/13 anonim ***** válasza:
szőkésbarna hajon szerinted hasonló lenne mint a dobozon?
2013. júl. 7. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!