Szerintetek normalis az hogy 14 eves korban hullik a hajam?
Egy egészséges ember esetében bizonyos mértékű hajhullás mindig természetes. Ez a mérték az életkortól és a haj „tömörségétől" függően napi 60-150 szál is lehet.
Ezt a neten találtam, és szerintem neked nem hullik olyan értelemben a hajad, ami nem átlagos, természetes. Tavasszal és ősszel mindig jobban hullik az ember haja.
Esetleg próbálj ki valami hajszeszt (én még nem próbáltam, de a Bánfit, Revalidot, Vitanol C-t szokták ajánlani), esetleg valami vitamint szedhetsz rá, attól lehet, hogy mérséklődik.
zsíros a hajad?
mert ha igen, lehet hogy a stressz extrémebb zsírosodást váltott ki, és egy gomba meg a korpásodást inditotta el, ezáltal letapadnak a korpadarabkák a fejbőrödre, és elzárják a levegőt a hajgyökereidtől, ezért azok kihullanak.
Ez csak egy lehetőség, de nekem emiatt hullott a hajam, és nagyon megijedtem, de elmentem egy ingyenes hajvizsgálatra, ahol javasoltak egy tonna elég drága dolgot, de helyette egy 500forintos gyógyszertári sampont vettem, ami úgy néz ki segít. A neve detergens sulfuratum.
Persze mondom, lehet nem ez a baj, de bejelentkezhetsz egy ilyn ingyenes hajvizsgálatra, az alma gyógyszertárakban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!