A Gillette Fusion ProGlide Styler jó borotva lehet?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=H7hxkAClnF4
Nem akarok venni mert gondolom baromi drága lehet csak a vélemények érdekelnének meg Magyarországon kapható e?
2012. dec. 20. 11:01
1/5 anonim válasza:
Müllerben nézd meg, de szerintem még nincs. Anno egy éve használtam már a proglide powert mikor elkezdték reklámozni és megjelent más üzletekben is a Mülleren kívül.
2/5 anonim válasza:
Én pont ma vettem a Tescoban a barátomnak karácsonyra, 5200 volt, remélem tényleg olyan jó, mint ahogy kinéz. :)
3/5 A kérdező kommentje:
5200-ért? Hát én néztem interneten ilyen 9000 forint körül is. 5000 szerintem nem sok érte, de persze így sem valami olcsó.
2012. dec. 23. 15:15
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok.
Mégiscsak olcsóbb, mint a 9000 :) Ha esetleg gondolod, és még mindig megakarod venni, majd ajándékozás utána leirom a tapasztalatot, hogy mégis milyen, bár rosszat nem igazán hallotam róla, amit neten olvasgattam. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Gondolom olyan lehet mint a Sima Fusion mert a fej ugyan az csak a test más.
2012. dec. 24. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!