Gilette fusion power vagy mach3 power?
Figyelt kérdés
melyik a jobb borotva?2012. jún. 2. 17:16
1/2 Geryson válasza:
Én a Mach 3-ra esküszöm. Borzasztó egyszerű az oka: erős a szőrzetem a pofázmányomon, a Fusion Powernek van vagy 5 pengéje és megőőőrülök, mire kiverem, kimosom belőle a szakállamat egy borotválkozás után. Ha nem operálnám ki belőle, akkor meg totál eltömődik és nem borotvál rendesen.
Mach3-ban 3 penge, bőven elég ez is (parasztvakítás, hiszen 1-2 is elég lenne) és könnyen kimosható belőle a szőr.
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. A Fusinom nekem is könnyen eltömődik ha hosszúra hagyom megnőni a borostám és inkább tépi a szőrt mint vágja. A rövid borostát viszont szépen vágja. A Mach3-asom viszont a hosszú borostát is minden gond nélkül viszi és tisztítani is könnyű plusz még olcsóbb is. Sóval sztem ne kérdés, hogy melyik a jobb. A rezgő mód szerintem mindkettőnél felesleges a manuális borotvák is ugyanúgy vágnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!