S. O. S Ha szőrös vagyok ott lenn, akkor viszket a bőröm . Tehát csupasz vagyok. De még így is viszket. Mit csináljak? Valahogy sehogy sem jó.
ezzel én is mindig igy voltam, mihg el nem mentekm a kozmetikusomhoz és azota oda járok havi egyszer gyantáztatni, iagzán nem fáj, és utána nem viszket, kevesebbszer pattogzik is ki, mint borotvánál, ráadásul elönye hogy nem kell mindennap borotválni.. jaj de utáltam. amugy krémmel is leszedheted de oly mindegy mert ha a ször gyökerek bent maradnak, a hagymájuk miatt viszket a böröd, ahogy nö ki a ször. a gyanta meg kiszed a szörhagymás is.. vagy epiláld le, bár az fájdalmasdabb.
32
Köszönöm a tanácsot. Gondoltam már rá, hogy kozmetikushoz kellene fordulni, de bevallom, szégyenlős vagyok ezzel elmenni a szalonba. Picit cikinek érzem. Meg hát én mégiscsak az egészet szoktam teljesen csupaszra és a kozmetikusom előtt kicsit furán érezném magam, hogy engem ő ott keneget, meg tépi a szőrömet, plusz mindent lát.
Tudom, hogy nincs ebben semmi különleges. Hogyan lehet leküzdeni ezt a zavart? Aki kozmetikushoz jár, az kezdetben is ilyen lazán vette, vagy azért más is zavarban volt egy kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!