Heti két hajmosás sok?
Nem tudom mit tehetnék, régebb 3 mm-es hajam volt, nem mostam csak hetente, mert nem látszott, ha esetleg zsírosodott!
Most már elég hosszú 15-20 cm között van valahol, de az a baj, hogy ahogy megmosom, 2-3 nap múlva zsírosodik. Vettem direkt zsíros hajra sampont, de nem nagyon használt - talán egy keveset. Nem szeretném levágatni, még növelni akarom!
Már vitaminokat is szedek, hogy ne hulljon, de zsírosodásra nem tudom mit használjak...
Mit tehetnék, hogy ne zsírosodjon annyira?! Ha szabad vagyok és nem kell elmennem sehova, nem szoktam megmosni 1 hétig, vagy hogy több ideig is...de suli közbe muszáj (főleg ősszel és tavasszal, mikor izzad az ember)! Sok a két (esetleges 3) hajmosás?
Köszi a válaszokat!
15/F
Romániábal élek, szóval zöldkupakos babasampont nem hiszem, hogy fogok kapni. :)
Vasalni, formázni nem szoktam a hajamat, mivel egyenes, hanem miután megmosom, megtörlöm, kifésülöm és hagyom megszáradni.
Mégegyszer nagyon köszönöm a válaszokat, ha esetleg a citromlevet ajánló válaszoló visszanéz, kérem írja le, hogy pontosan hogyan kell használni!
Köszönöm! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!