Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Heti két hajmosás sok?

Heti két hajmosás sok?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit tehetnék, régebb 3 mm-es hajam volt, nem mostam csak hetente, mert nem látszott, ha esetleg zsírosodott!

Most már elég hosszú 15-20 cm között van valahol, de az a baj, hogy ahogy megmosom, 2-3 nap múlva zsírosodik. Vettem direkt zsíros hajra sampont, de nem nagyon használt - talán egy keveset. Nem szeretném levágatni, még növelni akarom!

Már vitaminokat is szedek, hogy ne hulljon, de zsírosodásra nem tudom mit használjak...

Mit tehetnék, hogy ne zsírosodjon annyira?! Ha szabad vagyok és nem kell elmennem sehova, nem szoktam megmosni 1 hétig, vagy hogy több ideig is...de suli közbe muszáj (főleg ősszel és tavasszal, mikor izzad az ember)! Sok a két (esetleges 3) hajmosás?

Köszi a válaszokat!

15/F

2009. aug. 23. 00:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Romániábal élek, szóval zöldkupakos babasampont nem hiszem, hogy fogok kapni. :)

Vasalni, formázni nem szoktam a hajamat, mivel egyenes, hanem miután megmosom, megtörlöm, kifésülöm és hagyom megszáradni.

Mégegyszer nagyon köszönöm a válaszokat, ha esetleg a citromlevet ajánló válaszoló visszanéz, kérem írja le, hogy pontosan hogyan kell használni!

Köszönöm! :D

2009. aug. 23. 15:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem, tényleg gyorsabban zsírosodik a mosástól. És hetente 1 hajmosáshoz nem árt hozzászokni, mert max 5 naponta tanácsos hajat mosni, ennél többször többet árt, mint használ.
2009. aug. 23. 15:29
 13/13 anonim válasza:
Én voltam a citromos! :) A citromból kinyomod a levet és kézzel a hajtőre kell tenni, mint a habot. Nem baj ha a fejbőrhöz hozzáér egy kicsit, csak a túl sok citromlé kimarhatja. Nem kell utána öblíteni, rajta kell hagyni, szárítani (vagy hagyod, h magától száradjon). Bocsika, h csak most írtam, de ritkán járok itt! :)
2009. szept. 27. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!