Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Heti hány hajmosás a normális?

Heti hány hajmosás a normális?

Figyelt kérdés
Nekem kicsit törik a halyam hiába vágatom 2havonta. Hányszor mossam?
2011. febr. 3. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
A halyadnak nem tudom mennyi az egészséges, de a haJadon látod, hogy mikor kell megmosni, a mindennapi hajmosás viszont nem egészséges. én azt mondom, h heti 2-max 3, de az ne legyen nagyon dörzsölős, inkább kíméletesen, hígított samponnal történjen. a töredezés ellen, pedig jó minőségű hajvégápoló, nem túl forró hajszárító, és kevés vasalás a megoldás.
2011. febr. 3. 15:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen a hajtipusod... nekem zsírosodik hamar, úgyhogy én megmosom és 2.nap este már megint mosni kell :D

Szerintem egy héten 2-3x..minimum :D valaki naponta mos hajat, bár szerintem az se olyan jó, meg az se jó ha megvárjuk míg zsíros.

2011. febr. 3. 15:03
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem erős hosszú hajam van,hetente 1x mosom,de van amikor másfélhét után mosom
2011. febr. 3. 15:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 5naponta mosom
2011. febr. 3. 15:04
 5/9 anonim ***** válasza:
én hetente egyszer mosom, mert alig zsírosodik
2011. febr. 3. 15:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én heti egyszer mosom. szerintem próbáld fokozatosan ritkítani a hajmosások számát és ha sikerül 2-re :)
2011. febr. 3. 15:11
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem normális. :)

én 2-3 naponta mosom.

2011. febr. 3. 15:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyénfüggő, kinek milyen a hajtípusa.

Furán hangozhat, de én imádok hajat mosni. :D Sok fajta hajpakolást használok, így heti 3x biztos mosok hajat. Időhiány miatt valamikor csak 2x, de ha egy pakolást nem tudtam kimosni rendesen, akkor másnap reggel megint át kell mosnom így akkor 4x (bár ez eddig két alkalommal fordult elő).

2011. febr. 3. 18:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is imádok hajat mosni! utána mindig jo illatos!:)

a végek miatt nem ajánlott gyakran, de ha belegondolsz már az "egynapos" haj is milyen mocskos és poros..:s

(hiába vagy extra luxus kornyezetben, akkor is)

2011. febr. 4. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!