Raszta haj tippek, tapasztalatok, szokások, szabályok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék,és fel akarok készülni.olyan válaszolókat keresek,akiknek tényleg van fogalmuk a dologról..2012. dec. 17. 19:22
11/17 A kérdező kommentje:
te most komolyan ennyire hülye vagy?
2013. jan. 3. 19:57
12/17 anonim válasza:
úgy néz ki tènyleg az :) meg amùgy is, miből gondolod hogy rövid a haja? Egy szóval se mondta mekkora.
13/17 anonim válasza:
Úgy néz ki, te vagy az, kedves utolsó:) Az a rövid haj rám vonatkozott, szöveget értelmezni nem egyszerű, diploma kell hozzá...:)
14/17 anonim válasza:
Ès ki mondta neked hogy te legyél raszta, hogy te csináltats ilyen hajat...?
15/17 anonim válasza:
Nem nevettek még ki a hajam miatt, nem hogy még ilyennel illessenek... szerintem ne ártsd bele megad, mindenkinek jobb lesz
béke!
16/17 anonim válasza:
Pontosan :) Pár év valahogy még nem kellett nekem sem azon agyalnom, h miért nevetnek az emberek :D nem szoktak. Aki meg megbámulja annak az illetőnek általában tetszik... és szerintem tök jó érzés... ilyenkor mindíg visszagondolok, h én is mennyire megbámultam a rasztákat és alig vártam, hogy nekem is legyen. De persze lehet naív vagyok, és mindíg mindenki bohócnak néz :)
Apropó kérdés:
grillázsnak teljesen igaza van, szeresd ápold :)
pacsi
17/17 A kérdező kommentje:
én is bámulom,és vágyakozok mostanság a villamosmegállókban..:D köszi a válaszokat
2013. febr. 3. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!