A festett szőke hajjal hogyan kell bánni? Úgy tudom több odafigyelést igényel.
Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 14:26
1/4 anonim válasza:
Nekem majdnem egy évig volt festett szőke hajam, és tényleg több törődésre volt szükség. Ugyebár a szőkítés már eleve eléggé megviseli a hajat, úgyhogy vágni kellett belőle, miután megtörtént a szőkítés, de egyébként is többet vágtam belőle és gyakrabban, mint szoktam (nemszőkeként 2 havonta vágtam, szőkeként havi rendszerességgel). Hozzá kell tennem, hogy azért én elég gyakran vasalom. A megszokott hajpakolásokat használtam, azok jók voltak (Gliss kur pakolás és nem kiöblítős balzsam). Viszont akármennyire ápoltam, elég matt volt, most, hogy átfestettem barnára, fényesebb.
2/4 anonim válasza:
Hamvasito sampont ne felejts el hasznalni. Azt hiszem, hogy Schauma a markaja, sötet kek müanyag doboz egy idös parral az elejen es akkor nem fog besargulni. De csak keveset hasznalj belöle, a tul sok hasznalattol belilulhat. A többit pedig az elsö leirta.
3/4 Szonjus válasza:
keratinos olaj (én kallos-t használok és nagyon bejön, van belőle speckó hamvasító is)aztáán én szeretem a ricinusolajat is és valamivel gyakrabban kell mosni, mert nagyon meglátszik a por rajta (bár ez az árnyalattól is függ), használj jó minőségű balzsamot és pakolás is rendszeresen
4/4 Szonjus válasza:
6 éve festem a hajam (és + tipp "varga hajszesz nőknek" gyógyszertárba tudsz venni csinálj belőle évi minimum 1 kúrát és nem lesz gondod a hajaddal ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!