Öreges lett a rövid frizurám mit tegyek?
Kicsi zselét kenj bele és kócold össze, hogy ne "rendes" legyen, akkor más sokat nyertél. A tetejét mindenképpen fölfelé igazitsd, hogy sünis irányba menjen - fökéntm ha alacsony vagy, akkor mindenképpen elönyös.
Maga a vágás még nem annyira rossz, ebböl lehet igencsak fiatalos frizura is, ha figyelsz arra, hogy ne legyen "szépen fésült", hanem tépett, kócos hatású.
Na most,hogy elfeküdtem kicsit javult a helyzet:-)))
Amúgy volt kelopátra hajam(pontosabban nem klasszikus kelopátra,hanem a hátul rövidebb),az meg pont csak addig nézett ki jól amíg "belőtte" a fodrász az a gond,hogy mivel enyhén hullámos,ha némi pára éri rögtön pöndörödni kezd-egyik oldalt kifelé másik oldalt befelé-de egy fél nap mulva pára nélkül is, és úgy iszonyat röhelyesen néztem ki.Aztán azt növesztgettem mielőtt most levágattam lépcsőzetes volt,vállig ért a leghoszabb,de akkor meg az a pár nyakamba lengedező pöndöri tincs olyan ápolatlanak tünt-mint egy hajéktalannak kb.Összefogni alig tudtam mert nemigen volt olyan kicsi gumi-csatt ami ne esne ki belőle,meg akkor ott lógott egy "patkányfarok"
De ennél a banyásnál bármi jobb,ráadásul nem rég lettem szemüveges,hat most ez a kettő együtt kb +10 év...
Mindenesetre kösz a tippeket!
"Patkányfarok" ezen behalok:D Igen, tényleg olyan lesz hátul, amikor kevés az összefognivaló. Egyébként nekem is pödörödik a hajam, én is olyan Kleósat szeretem volna, ami Backhamné-nek van, de lebeszélt róla a fodri, hogy csak a kínlódás lesz vele. Úgyhogy most nekem is nyomi hajat vágott. Tényleg akkora macera belőni az a hátul rövidebb Kl. fazont?
27 L
Egyrészt tényleg macera belőni,másrészt nekem max 2-3 órát maradt olyan.Pedig azt mesterfodrász csinálta bazi drágán annó(kb 4 éve volt).Bármit kentem rá...Támadtak a "pöndörkék"...
Lehet most se a" lakótelepibe" kellett volna mennem,de jelenleg marhára nincs erre 10+X ezrem...:-(
Viszont a festés olyan gyönyörű lett mint soha,hogy jót is mondjak...
Ha ennyire "önfejü" a hajad, akkor tényleg zselével igazitsd kócosra, minél szabálytalanabb, annál kevésbé öreges, meg nem látszik, ha valahol önállositja magát egy-két fürt.
Elöször otthon próbálkod ki, hogy ha elölröl összetúrod, két oldalról felborzolod, stb - mikor mi lesz belöle, és rövidesen megtalálod azt, amikor nem "mükócos", viszont tetszik.
Sok sikert!
Na,próbálgattam kicsit,ilyen Ördög Nóris dogot ki lehet hozni belőle...De az meg nem igazán áll jól(szerintem neki se,de ez más kérdés).Bár ahhoz képes,hogy neki a Hajas csinálta,még ne is szidjam a fodrászt :-D
De legalább nem nyanyás...
Jó tudodm minden sz@r mert igazából Arwen-hajat akarok :-)))))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!