Öreges lett a rövid frizurám mit tegyek?
Nem tudtam hogy néz ki H. Rózsa és amikor megnéztem, hát tényleg öreges a frizura. De nincs minden veszve,
Mivel nem tudom hogy nézel ki, hogy ennyire rövid haj hogy áll neked, csináld a következőt.
Erős Antóniának volt egyszer igen rövid haja. Vágasd le a hajad ugyanolyan rövidre. Fesd be valami érdekes színnel. PL: padlizsán vörösre, vagy melírszőke legyen.. (nem tudom milyen a hajad színe, de legyen más mint ami most van) Ha nem akarod teljesen befesteni akkor tegyél az alap hajszínedbe más színű csíkot. Mondjuk a hajad barna, akkor legyen alul vörös..
Valami ilyesmi hajra gondoltam.
Ha nem akarsz vágatni még rövidebbre akkor zselézd a hajad olyan tüsire..
hát megnéztem magamnak ezt a Rózsát,
legutoljára nekem is ilyenre vágta a fodrász én 24vagyok
akkor szinte könyörögtem, hogy inkább vágja le még jobban, csak ne legyen ilyen bubis hajam, de zárás előtt mentem, gondolom nem akart tökölni. Még jó, hogy a teszkónál volt a fodrászat, hát vettem néhány sapit, nem számított, hogy nyár van, én félévig csak a fürdéshez vettem le. de nézz körül a hajam.hu -n hátha találsz valamit amit ki lehet hozni belőle
Hát ez tényleg gáz, bocsi:)
Nyugi, pár hét múlva már nem lesz ilyen. Most nekem is olyan lett a hajam, ami nem igazán tetszik, de 1-2 hónap és vállalható lesz. Addig én a helyedben vennék ilyen göndörítő habot és azzal borzolnám fel a hajam. Úgy szerintem simán hordható. Vehetsz néhány jópofa csatot is, el is csatolgathatod. Máris nem lesz ilyen banyás.
27 L
Bakker, én sem tudtam, hogy milyen a Hoffmann Rózsa haja, de megnéztem...
KATASZTRÓFA!!!!
Röhögtem is egy nagyot most, mert úgy örülök, hogy öregesnek látod ezt a hajat, és meg is mondom, miért!
Anyósommal utáljuk egymást, kölcsönösen, de ez más tészta...
Szóval nekem dús, hullámos, szép hosszú hajam van.
Jól is áll, nem is akarok változtatni rajta.
"Anyuka" meg folyton nyaggat, hogy vágassam le, olyanra, mint az övé és a lányáé.
Hoffmann Rózsa-style!!!
Mert ez milyen "helyes".
A párom munkatársainak a haja is ilyen 90%-ban, van egy lány, kb. 33-34 éves lehet, ilyen a haja, plusz bele is tupíroz, úgy néz ki, mint öreganyám.
A fodrászok előszeretettel vágják ilyen sz.arra, úgy látszik...
Szerintem várd ki, amíg megnő, hosszú hajjal sokkal fiatalosabb leszel.
A frufrut simítsd oldalra, bele tehetsz egy kis csatot is, vagy hátracsatolhatod, tehetsz hajpántot, én ezt ajánlanám.
Szörnyű ez a haj, NE NÉZZ ÍGY KI, hisz olyan fiatal vagy még!
Igen,nekem most világosbarna alap szőke melírral.A festést illetően le a kalapplal még senki nem csinálta meg ilyen szép átmenetesre,tényleg aranylóan fénylenek a tincsek.:)
De ez a klimaxosnős fazon:-(Amikor direkt kértem,hogy mindegy mit csak ne ilyet!!!
Amúgy vékony és alacsony vagyok az arcom is kicsi,de szögletes.Ilyen Audrey Hepburn szerű hajat gondoltam volna(állítólag hasonlítok rá...:-))
Szóval akkor lehet még rövidebbre kéne(bár már ennél a csajnál nem merem talán...)Meg meg kéne tanulni "belőni"mert még sose volt vállig érőnél rövidebb hajam,és azt se tudom mit kezdjek vele...
Persze én is hosszú hullámos hajat szeretnék,mit a tündéknek a gyűrűk urában :-),dehát az elérhetetlen cél szóval abból kéne kihozni valami jót ami van...
Ilyenkor is örülök, hogy nem vagyok nő, mert így ezt is megúszom :D :D (A hoffmanhajat)
Igaz én meg kb 30 éves koromra megőszülök (genetika) de ez van utána ugyanúgy fogok kinézni 20-25 évig :D
Ha Audrey Hepburn-ös vagy, akkor legyen Kleopátra frizurád.
Azt klasszul be lehet állítani, össze is lehet még kötni, megcsatozni, kontyba rakni, ez ezzel a "kilmaxos-nős" frizurával, milyen találó kifejezés, na, ezzel mit kezdesz?
Növeszd meg szerintem, legalább állig érőre.
Ilyesmi nagyon szép, szerintem: [link]
Csak Hoffmann hajad ne legyen, miért csúfítanád el magad?
Pffff, kiráz a hideg ettől a hajtól, nem tőled kedves Kérdező, persze, de anyósomat látom, meg a "csodás" sógornőmet ebben!
Legyél szép, nőies, elegáns, az állig érő haj a hullámokat is jobban tarja, mint a hosszú!
Lehetne ilyen hajad is. [link]
Ehhez csak zselé kell, meg sok lakk, és be tudod állítani ilyenre.
A rövid hajnak az a hátránya, hogy állandóan be kell lőni, különben nem áll sehogyse. Pont amit szerettél volna elkerülni. :(
Nem igaz, hogy a hosszú haj az, ami nem áll sehogy. Az attól szép, hogy lóg, nem is tud mást tenni, hiszen hosszú. Növeszd vissza szerintem, de min. vállig érőre, mert a rövid eleve inkább öreges, mint a hosszú.
Tejóég! Nem lennék a helyedben. Mindenképp növeszd meg valamennyire. Addig annyit tehetsz, hogy valahogy másképp fésülöd/szárítod. Mindegy hogy hogyan, manapság szinte bárhogy hordhatod a hajad, csak ne ilyen klimaxos-stílusban.
Fentebb írták a csatokat, pántokat, nekem is ezek jutottak eszembe.
Szerintem aludj egyet, holnap mosd meg és próbáld másképp igazítani.
Dúsítási tipp: használj heti 1x ricinusolajos pakolást. Állítólag gyorsabban is nő tőle a haj. Nem vettem észre, hogy jobban nőne, mint anélkül, viszont rengeteg új, babahajam nőtt. Ez viszont szemmel látható.
Ha gondolod, privátban leírom hogyan használom.
26L
ui: külön pont a kérdésért. Ma már nem akartam választ írni, de tetszett a stílusod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!