Mennyit fog nőni a hajam?
Figyelt kérdés
egy héten 2x mosok hajat.1x használok rá ricinusolaj+kókuszolaj pakolást,1x csak síma kókuszolajosat,és minden hajmosásnál csinálok egy tojásos tejes pakolást amit 10 percig hagyok rajta.A ricinusosat 5 óráig szoktam a kókuszolajosat egész este és reggel mosom le vagy 4 óra hosszáig.Júniusra kb mennyit fog nőni a hajam?
MGöndör hajam van ha hajszárítóval szárítom csak hullámos lesz és telen muszáj szárítani.Így msot a lapockámig ér,előrehúzva a mellem közepéig.
2012. dec. 16. 10:43
1/3 anonim válasza:
Én kókuszolajról nem tudtam ,hogy hatással van a haj növekedésére, én a hajvégekre kenem, illetőleg a ricinust hígítom vele. Esetleg vmi vitamint szedsz? A belső táplálás is ugyanolyan fontos (hacsak nem fontosabb), hogy tudjon miből épülni a haj. Egyébként sztem olyan 10 centit nőhet addig a hajad, persze nem tudom, hogy egyébként milyen gyorsan nő valójában. Az enyém kb annyit nőne ricinussal :D
2/3 A kérdező kommentje:
Belsőleg nem szedek semmilyen vitamint. :(
Mit tudsz ajánlani?
2012. dec. 16. 13:35
3/3 anonim válasza:
Bármiféle multivitamin jó. Nem kell a legdrágább Revalidot meg hasonlókat megvenni. A DM-nek van egy saját márkás B komplexe (Das gesunde Plus) cinkkel, 1000 ft körül van és 2 hónapos adag. Én is azt szedem, de nem mindennap, csak ha az adott napon nem sikerült legalább 2 almát megennem :D Illetőleg eszel mindennap egy kefirt, joghurtot, az is nagyon fontos a kalcium miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!