2/16 anonim válasza:
Azt nem tudom, de az biztos, hogy egy s.ggfej vagy, amiért más képét feltöltöd az engedélye nélkül.
3/16 A kérdező kommentje:
Az én vagyok XD
2012. dec. 14. 17:06
4/16 anonim válasza:
Miért nem vágatod le ezt a bohóc frizurát? Szerintem akkor egész jól néznél ki.
5/16 anonim válasza:
úgy nézel ki, mint egy hajótörött :D
amúgy viccet félretéve (sértés szándékom nem volt vele): vágasd le a hajadat, szerintem szedj fel egy kis izmot és akkor okés leszel.
6/16 anonim válasza:
Gond nem lenne, ha néha meglátogatnád a fodrászt, így most csak röhögni tudok ha rád nézek xD
7/16 anonim válasza:
igen vágasd le a hajad esetleg kontaktlencse vagy valami más tipusú szemüveg és rendben leszel 20/L
8/16 anonim válasza:
ezt a frizurát vágasd le, úgy nézel ki, mint a lmfao énekese. és ha jól látom, túl vékony is vagy, elég csontosnak tűnsz, tessék edzeni, hízni, tömeget növelni!
no meg mosolyogni!:)
9/16 anonim válasza:
ne vágasd le, szerintem jó így :D
10/16 anonim válasza:
Nekem tetszik a hajad, ritka amikor magyar embernek ilyen szinten göndör :D már már drót szőrre hasonlít
Fiúként nem mondhatom hogy szép vagy, de azt igen hogy nem nézel ki rosszul, gondolom egyetemista vagy ott akadnak furcsaságok
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!