Hosszú hajú lányok, mindig van nálatok hajgumi?
Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 11:02
1/10 anonim válasza:
Igen, suliba írás közben mindig összefogom, mert idegesít hogy az arcomba lóg az egész
2/10 anonim válasza:
Nincsen. Nem szeretem felkötve hordani a hajam, max itthon fürdésnél vagy ha melegem van.
3/10 anonim válasza:
Nálam mindig van mivel sok esetben zavarò a hosszù haj. A kezemen karkötőként hordom.
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, erre gondoltam, hogy nem fura-e, hogy néha összekötöm, utána meg kiengedem, ha már befejeztem azt a tevékenységet, amiben zavart? Hogy nem furcsállja-e valaki, hogy akkor miért nem kötöm össze egész napra?
2012. dec. 14. 12:35
5/10 anonim válasza:
én nem szoktam, felkötni is csak ritkábban hordom.
biztos nem furcsállják, ha zavar téged akkor nyugodtan elkötheted. ez olyan, mint amikor tesi órakor elkötöd és az után kiengeded, nem furcsállják.
6/10 anonim válasza:
Én egyáltalán nem használok hajgumit, csak nagyon ritkán vagy éjjelre a fonat végére azokat a mini szilikonosakat. 1 hajtűvel tűzöm fel mindig a hajam, azt szoktam magammal vinni. Van, hogy reggel feltűzöm, nap közben leengedem, aztán ha zavar megint feltűzöm. De ritkán van leengedve, mert ráülök meg ilyesmi, meg idegen emberek állandóan tapogatni akarják...
7/10 anonim válasza:
27 éves vagyok, de életemben nem használtam még hajgumit, nem tudok olyan helyzetet ahol zavaró lehetne a hajam.
8/10 anonim válasza:
Általában van nálam, hogyha zavar a hajam, össze tudjam fogni. Illetve azért is, mert alapból nagyjából egyenes a hajam, de az esős, párás, havas időben könnyen összekuszálódik. Nem lesz göndör, de egyenes sem marad, hát elég gáz a helyzet ilyenkor, szóval jó ha van nálam hajgumi, mert összefogom/befonom/kontyot csinálok vagy valami, így legalább nem látom, hogy milyen a hajam :D
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) na, azért az durva, hogy valaki tapogatni akarja más ember haját, vajon miért?? hogy igazi-e?
2012. dec. 15. 18:20
10/10 anonim válasza:
Gondolom azért mert hosszú. Írta is hogy ráül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!