Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlotok a kezdődő...

Mit ajánlotok a kezdődő ráncok ellen 15 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Nemnekem valók a ránctalanítószerek, de utálom, hogy a homlokomon már most halvány ráncok vannak, tudom hogy más is van így, de nem lehet ez ellen tenni? valami jól bevált mégsem csillagászati pénzbe kerülő krém fiatalabbakna? Vagy házi praktika?
2009. aug. 21. 16:06
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szia!

Szerintem nem korfüggő. hogy kinek mikor jelennek meg az első ráncai, ez hasonló ahhoz hogy genetikailag az ember mikor kezd őszülni. Viszont sokat tehetsz ezek ellen!

Még sokat fog változni a bőröd struktúrája, ezért ebben a korban (is) nagyon hálás a gondoskodásért.

Szerintem a legfontosabb: kívülről és belülről is foglalkozni kell vele. Pl. sok folyadék, mert bizony bőrtípustól függetlenül a vízhiány az elsődleges oka a ráncoknak. egyél olyan ételeket, amelyekben sok a vitamin, és aludj rendszeresen. a torna hab a tortán, mert az meg segít a szervezet méregtelenítésében.

Kívülről is próbált meg inkább házipatikával ápolni, olyan saját kezűleg elkészített pakolásokat tegyél fel hetente 1-2 szer, ami tudod hogy miből van, így tuti nem árthatsz majd a bőrödnek. a méz, az uborka, a paprdicsom, banán mind csodaszerek. Egy kis kényeztetés minden nőre ráfér, nem tedd függővé ezt a ráncoktól! :)

2009. aug. 23. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott még vmi:) esetleg fested a szempillád? mert festés közbe automatice ráncolod a homlokod... na ezt ne tedd:d

és a homlokráncolással járo grimaszokat is felejtsd el:) ha vannak:)

Sans

2009. aug. 24. 09:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A szempillám egyáltalán nem festem a szempillaspirált nagyon utálom mert olyan beszáradtz mű szmepillákat csinál és lekaparni alig lehet...
2009. aug. 24. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!