Milyen epilátort ajánlotok egy 14 éves lánynak? Philips vagy Braun?
Figyelt kérdés
Vagy mindkettő ugyanazt tudja? Köszi a választ :)2011. jún. 4. 11:23
1/7 anonim válasza:
Nekem braun van, bőven elég :)
14/L
2/7 anonim válasza:
Nekem is Braun van. 15 évesen vettem és még mindig nagyon jó.
19/L
3/7 anonim válasza:
Nekem is Braun van. (Silk-Epil Soft Perfection) A régi Philips volt, és az a legtöbb szőrszálat csak letörte. Persze az olcsó volt, gondolom a drágábbak már jobbak. A Braun viszont nagyon jól kiszedi, és egy csomó helyen vissza sem nőttek a szőrszálak.
4/7 anonim válasza:
14 éveseknek még nem kell epilálni szerintem :)
Amúgy nekem is Braun van, de nem vagyok megelégedve vele. Pár szőrszálat mindig otthagy :-/
L/26 :)
5/7 anonim válasza:
Semmilyent, pár év múlva még eleget kínozhatod a bőröd. Mindegyik ugyanolyan fájdalmasan tépi ki, amúgy nekem Philips van (corában 5000, a legolcsóbb, a célnak tökéletesen megfelel).
7/7 anonim válasza:
bár nekem dyras van de utálom az epilátort mert nagyon fáj.
Épp tegnap vettem elő hogy még is csak hozzá szoktassam a lábam.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!