Ennek lehet igazság tartalma?
Figyelt kérdés
Azt olvastam meg hallottam több helyen is, hogy ha mindig össze van kötve a haj akkor gyorsabban nő mert húzódnak a hajhagymák és ezáltal nő a haj.(Teher alatt nő a pálma.)elven működik.Persze nem iszonyat szorosra gondolom, hogy össze van kötve a haj meg normális hajgumival amibe nincs fém rész ami eltörheti-elvághatja a hajszálakat.Tapasztalatok érdekelnének!?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2012. dec. 11. 10:55
1/3 anonim válasza:
Sima hajgumi is töri a hajad. Szerintem inkább lassabban nő a hajad, ha a hajhagymákat húzod, mert az terheli őket ugye és gátolja a természetes működését. Hajpakolást javasolnék hajgumi helyett.
2/3 anonim válasza:
Ez teljesen hülyeség, nagyon egyszerű gondolkodású emberre vall, húzod a hajad és nő... vicces, max kitépődik hamarabb.
3/3 anonim válasza:
ahhoz angyon szorosra kéne fogni, de azt senki nem bírja napi szinten mivel elég fájdalmas.Ja és a gumi meg is töri ott a hajat. egyébként tényleg van benne igazság. nekem amikor fel van hosszabítva akkor jóval gyrsabban nő mitn amugy mivel húzza a súlya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!