Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kate Hudson haja a szőkének...

Kate Hudson haja a szőkének milyen árnyalata? Arra gondolok, ami a lenti képen van!

Figyelt kérdés

[link]

És szerintetek melyik a legjobb festék, amivel ezt a színt el lehet érni? Én már több,mint 1 éve a Palette G8 Vanília színűjével festem a hajam, de a közeljövőben váltani szeretnék.

2012. dec. 6. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
404 - Not Found
2012. dec. 6. 22:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Jajj bocsánat, kasu voltam :)

Itt a kép: [link]

2012. dec. 6. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez függ attól is milyen alapszínű hajra fested gondolom, de nekem a Kallos KJMN 11.0 festéktől volt ugyanilyen mint a képen.
2012. dec. 6. 23:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Óóó Köszönöm:) Eddig amúgy idegenkedtem a Kallos-os festékektől,de így,hogy kicsit utánanéztem,felkeltette az érdeklődésem:) A természetes színem amúgy sötét szőke, ami ugye vaníliával van festve.
2012. dec. 7. 00:41
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem ugyanilyen színű a hajam, és alfaparf 11.20-szal festem 12%os oxival. . amióta fodrásznak készülök csak professzionálissal festem, azelőtt egy gagyi fodrász festette nekem kallosal de tök sárga volt.. kallos olcsó gagyi de ha csak arra futja...
2012. dec. 12. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!