Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A barna melyik árnyalata...

A barna melyik árnyalata állhat a legjobban?

Figyelt kérdés

Világos bőröm van és kék szemem. Eddig a vörössel próbálkoztam de gyorsan kopik, nem is olyan lett a milyet akartam habár így is jól állt plusz most hogy már egy kicsit lenőtt nem szép a tövénél. Úgy gondoltam hogy akkor próbálok egy természetesebbet mert eredetileg is világos barna hajam van.

Melyik szín állhat a legjobban?

2012. dec. 1. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:
na ez engem is érdekel:) mert nekem is világos bőröm és kék szemem van, és én is valami barnában gondolkodom:)
2012. dec. 1. 11:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahogy én tudom ilyenkor a 'közép' előtagú színekkel lehet variálni, mert a nagyon világosak még jobban sápasztják a világos bőrt, a nagyon sötétek pedig túl nagy kontrasztot adnak a bőrszínnel, és nagyon természetellenes lesz a végeredmény.

Én speciel mindenki nagyon természetesellenesnek tartom a hideg színek(az ilyen szürke árnyalatú szőkék, meg barnáktól a hideg kiráz), pedig elvileg világos bőrtónushoz ilyen illik, de eddig mindegyik ilyen párosítás mű volt :\

észrevettem hogy a melegárnyalatokat a hajfestéken mindig valami édességről nevezik el :D tehát karamell, nugát, praliné, méz meg ilyesmik amik szerintem jól állhatnak :)

fodrásznál festetsz? mert ő is biztos sokat tud segíteni :)

2012. dec. 1. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:
kicsit nyelvújítottam bocsi, szóval: én spec. mindenkinél term.ellenesnek tartom a hideg színeket :)
2012. dec. 1. 11:30
 4/4 A kérdező kommentje:
nem fodrásznál hanem itthon festem és az lenne a lényeg hogy valami természetes színt kapjak.:)
2012. dec. 2. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!