Mik a tapasztalatok ezzel a miteszer elleni ( 2% salicyl ) avon termékel?
2012. dec. 4. 22:01
1/4 anonim válasza:
Én ebből a fajta termékből a lilát használom egy hete, és a borzasztó csúnya, pattis arcomat szinte teljesen rendbe tette. Alig egy két kisebb piros heg van már csak az arcomon. Reggel és este is használom, nekem nagyon bevált!
2/4 anonim válasza:
Nekem nagyon bevált, szépen halványítja a mitesszereket, javul tőle az arcbőr.
3/4 anonim válasza:
2. vagyok: csak eléggé szárítja az arcot, így én csak este használom, reggel nem.
4/4 anonim válasza:
Nagyon szeretem! Az én arcomat is pár hónap alatt hihetetlenül kitisztította. Használom az arclemosót, a tonikot és az arcpakolást is (bár pakolásként inkább a Dermofil pasztát szoktam). Csak ajánlni tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!