Ricinus olaj hajra? Hol lehet kapni? Mennyibe kerül? Hogyan kell alkalmazni? Tapasztalatok?
Gyógyszertárakban kapható.
Pár száz forint.
Nekem nem használt egyáltalán sőt...
Elég analfabéta lehetsz, ha ennyi kérdés közül nem találtad meg, amit keresel, olvasni egyáltalán tudsz? Kb. egy perc alatt ennyi választ találtam, amiben mind megtalálható, amit te keresel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
Ugye, hogy nem is volt nehéz?:)
Ricinus olaj hajra? Hol lehet kapni?Mennyibe kerül?
"gyógyszertárban max 400 ft-ért,
én 220 ftért vettem a 30 ml-es üveget,
Én 395 Ft-ért vettem 100 ml-t"
Hogyan kell alkalmazni?
Tapasztalatok?
"3 naponta hajmosás előtt kenem be vele, kb. 3 óráig fennvan, aztán lemosom és szerencsére már nem törik a hajam :)A hajamnál a 2. használat után tapasztaltam javulást."
"Egy egész éjszakára is rajta lehet hagyni, aztán másnak reggel pedig 2-szer samponnal megmosni, hogy kijöjjön rendesen az olaj. Szerintem kezdésnek heti 1-szer is elég lesz használni"
"Én egy evőkanál ricinus és egy evőkanál étolajat keverek össze.Nekem kb. 2x annyit nőtt tőle, mint amúgy (ez olyan havi 3 cm-t jelent)."
"A növesztő hatásáról még nincs tapasztalatom, mivel csak a múlt héten kezdtem használni olívaolajjal keverve, de nagyon szép selymes lett tőle a hajam. :)"
Mire nem találtál választ kiscsillag? Minden benne, csak értelmezni is kéne...
Igazuk van, minden nap van minimum 5 ilyen kérdés, szóval kétlem hogy nem találtál volna választ.
Gyógyszertárban lehet kapni. Olcsó, pár száz ft. A hajvégekre jó lehet ha töredezik. Az egész hajra ne használd ha nem vészes, fejbőrre pedig semmiképp mert többet árt mint használ, például eltömíti a pórusokat, a hajhagymák nem működnek tőle rendesen, így kihullhat a hajad.
Nyugodtan kend rá a fejbőrödre,alaposan masszírozd is bele,az a lényege! Csak annyira vigyázz,hogy 4-5 óra hosszánál ne legyen fent több ideig,és ne hallgass azokra akik azt mondják egész éjjelre hagyj fent pakolásokat,nem szabad!Éjjel nagyon nagyon fontos,hogy lélegezzen a fejbőröd,különben erős hajhullással számolhatsz.A barna hajjal tényleg csodákat művel,gyönyörű fényt ad neki,a szőkéknek azonban általában nem válik be,ha szőke vagy használj inkább natúr joghurtos pakolásokat,az is fantasztikusan ápolja a hajat!
Tapasztalataim(és családomé):
A nővéremnek sötétbarna,nekem szőkés barna melírozott hatású(inkább barna) hajam van. Édesanyámnak szőke,tejföl szőke melírcsíkokkal. Mindhármunknak nagyon vékony szálú.
A nővérem 1 évig vasalta a haját,a fodrász pedig meg is tépte neki,iszonyatos állapotban volt a haja.A hajának az egész hossza elvolt törve,nem volt valami szép látvány. Nem hitt a ricinusban de ráerőltettem. Kb 3 hónap után már szinte nem is látszott meg a hajvasaló okozta kár,4-5 hónap múlva sokkal sűrűbb lett neki,és gyönyörű fényt is adott a hajának a rici.
Nekem lenőttek elöl a babahajaim,tele lett a fejem új hajjal,puha,fényes,sokan meg is jegyezték milyen gyorsan nő(régen iszonyú lassan nőtt),és milyen szépen fénylik a napon. Ma is használtam,sütőtökkel elkeverve(megfőztem,összepépesítettem és hozzáöntöttem a ricit),most is érzem milyen kellemesen bizsereg a fejbőröm.
Édesanyám hajhullástól szenved,kipróbálta,neki nem vált be.Puhább lett,ennyi.Viszont a bánfi hajszesz nagyon bevált a hajára! Csak a fejbőrébe masszírozta bele,pá órát hagyta állni rajta. Rengeteg új haja nőtt,most melíroztatta nem rég,és már rengeteget lenőtt(1 hónap alatt kb 3 cm-t).
Ki kell tapasztalni a te hajadnak mi a jó. Ha beválik a rici:
2 hónapig használd egy héten 2x,2-5 órát hagyd rajta a hajadon. Tartsd melegen közben(fürdősapi,akármi). Mielőtt felteszed a pakolást alaposan masszírozd át a fejbőrödet,serkenti a vérkeringést,ezáltal gyorsabban felszívódik az olaj,fokozódik a jótékony hatása. Valamennyire vizezd be a hajadat=könnyebb eloszlatni az olajt,és jobban feltudja szívni a hajad.
Egész éjjelre soha ne hagyd rajta!
2 hónap után iktass be egy kis ,,pihenőt",1-(2) hétig ne ricizz,helyette csinálj más pakolást ami nem olajos,és nem kell órákig a hajadon lennie. Jóból is megárt a sok,ha néha tartasz ricizésnél egy kis szünetet utána jobban kitudja fejteni a hatását.
Puszi!
"Ricinus olaj hajra? Hol lehet kapni? Mennyibe kerül? Hogyan kell alkalmazni? Tapasztalatok?"
Nincs mindegyikre válasz? Amikor csak én többször is leírtam már, hogy gyógyszertárban kapható pár száz forintért, de én pl egy adagot (30 gr) veszek 170-ért, ami nekem 3 pakolásra jó??? És nekem bevált, amit onnan látok, hogy festve van a hajam, így látszik, hogy több nő le. Az alkalmazása pedig rajtad múlik. Gondolom nem fogsz gyors egy herbaboltba rohanni csak azért, mert én kókuszolajjal és szőlőmagolajjal keverem, vagy tán tévedek? Tehetsz hozzá olíva olajat, tojást. Ami jól esik. De már nagyon kezd elegem lenni, hogy akárhányszor feljövök egy alkalommal legalább 2x ugyanazt a választ kell írnom. Arról nem is beszélve, hogy beírod gugliba, hogy ricinusolaj és az első 1millió találat csak a hajnövesztés és ricinus közti kapcsolatról szól, használattal és miegyébbel. Ne legyünk már ennyire életképtelenek... és ne állítsd azt, hogy nincs mindegyikre válasz, mert én rengetegszer válaszoltam már dettó ugyanezekre a kérdésekre, és akkor ez csak én vagyok.
Kedves 8as kommentelő ki mondta, hogy írd le? :D senki sem kényszerít :D egyébként olvassátok már el a legelső kérdésem :D Ricinus olaj hajra? ez kiverte mindenkinek a szemét :D menjetek szemészetre :D
mielőtt pattognátok, hogy de hát írták, hogy hajra kenik azért kérdeztem mert nekem fura, hogy olajat hajra használnak, írták is sokan, hogy nem használ nekik tehát nem pont erre lett kifejlesztve! Arra lettem volna kíváncsi, hogy miért teszik a hajra honnan jött stb....TEHÁT NE PATTOGJATOK NEKEM ITT SENKI NEM KÉNYSZERÍTETT, HOGY ÍRJATOK IDE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!