Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinus olaj hajra? Hol lehet...

Ricinus olaj hajra? Hol lehet kapni? Mennyibe kerül? Hogyan kell alkalmazni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 11:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Speciel kérdező a 8-asnak maximálisan igaza van. Én is mindennap többször is olvasom, hogy hogy is megy ezzel a ricinusolajjal. Én is próbáltam, de nekem nem vált be, mert nagyon macera. Egyébként nincs mit csodálkozni, hogy hajra kenik. Az olíva olajat is általában főzéshez használják, mégis kiváló hajápoláshoz is, ahogy a tojás vagy az élesztő is. És a helyedben inkább megköszönném a segítséget, mert kaptál. Csak persze rosszul esik neked az igazság. Van ilyen. Inkább örülj, hogy ettől függetlenül valaki vette a fáradtságot és leírta 101szer is a használatát meg a többit, még akkor is, ha már elege van, mert napi szinte többször válaszol ezekre a kérdésekre... pattoghatsz továbbra is, itt mindenki hülye csak te nem...
2012. dec. 2. 15:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Gyógyszertár,párszáz forint. Nedves hajat átdörzsölöd vele,majd nylon zacsit húzol a fejedre. Nekem jó volt.

Amúgy minden nap van legalább egy ilyen kérdés. Miért kell folyton megkérdezni?

2012. dec. 2. 17:38
 13/13 anonim válasza:
Én 2 hónapig kentem hetente 2-3x a hajamra .. nagyon bezsírosodott tőle. Növekedésben nagy változást nem vettem észre. Annyi hogy puhább lett tőle a hajam .
2012. dec. 5. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!