Dauerrel hullámos hajat is lehet?
Figyelt kérdés
A hajam szögegyenes, ami tudom egyeseknek vágya, de elég kellemetlen hogy kevésnek látszik...pedig amikor egy hullámos hajú lány kivasalja ugyanennyi vagy tán kevesebb haja is van sokszor...szóval nekem ilyen kicsit lágyabb dúsítóhullámok kellenének tartósan...a dauer erre is képes vagy csak olyan nagymamás mikrofonhajat lehet vele?2012. dec. 4. 16:58
1/4 anonim válasza:
Nem nagymamás a dauer, a göndör haj. Nekem pl.: nyáron lett, be dauerrelve, és most hullámos a hajam és nagyon jó!De szerintem, nem lehet, max akkor ha nagyobb ,,göndöröket" raksz a hajadba dauerrel.:)
2/4 A kérdező kommentje:
fodrászhoz mennék akinek állítólag 3 méretben van tekerője de a fodrásszal még nem beszéltem....
Bocsi a nagymamásért csak ez ilyen sztereotípia :D
2012. dec. 4. 17:07
3/4 anonim válasza:
Akkor menj el és nézd meg a méreteket, minél nagyobb, annál jobban tűnik hullámosabbnak.:) semmi baj:D
4/4 anonim válasza:
Kérd, hogy műanyag rakócsavaróra rakja be a hajad dauervízzel, és akkor nem lesz barigöndör, hanem hullámos. Esetleg, ha ismeri, akkor headlines-t csináltass, mert az meg kopik is, nemcsak lenő, és ha megunnád, vagy nem tetszene a dauer, akkor nem kell megvárnod, hogy lenőjön! :) Ezt csak tanácsként írom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!