Szép alkalmi haja?

Figyelt kérdés

szalagavatóra kéne, de nem keringős hajra gondolok

szóval nem kellenek bele fehér virágok meg hasonlók

nézegettem a googlbe de nem találom semmit amit úgy igazán tetszene

esetleg ha valaki linkelne be bár képet

a hátam közepéig érő világos barna hajam van

de picit majd vágatok még belőle szalagavatóig

ami most lesz pénteken, szóval jó lenne ha minél hamarabb kitalálnám

szeretnék kontyot, de azt is szeretném ha félig kilenne engedve a hajam kisimítva

ötletek?

hosszúkás arcom van, elég fehét bőrű vagyok, barna a szemem, és viszonylag szolid sminkem lesz

amatőrök és profi fodrászok véleménye is jöhet :)

2012. dec. 4. 14:41
 1/3 A kérdező kommentje:
*szép alklami haj
2012. dec. 4. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:
2012. dec. 4. 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem csak simán be volt göndörítve :) mivel erős, hosszú hajam van, behajcsavarózták az egészet, beültettek a búra alá 1 órára (!!!), amikor kiszedték a csavarokat, akkor nagyon bongyi volt a hajam, de mire odakerültünk h keringő meg minden, akkorra már kinyúlta magát is kicsit és ilyesmi lett: [link]

ha vékony szálú a hajad akkor simán hajsütővel is meg lehet csinálni szerintem :)

írtad h a hátad közepéig ér a hajad.. hát nekem mondjuk a derekam aljáig ér, de szerintem rövidebben is jól néz ki :)

2012. dec. 4. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!