Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi van a szappanban, ami...

Mi van a szappanban, ami eltünteti a pattanásokat?

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 22:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Inkább vegyél pattanásleszárítót ( jó a Garniernek a korongjai ). Előzzük meg a bajt!:)))
2009. aug. 27. 13:56
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem a szappan nem szárító hanem hidratáló. Amúgy javult tőle, de tényleg! Arclemosó, arckrém, tonik és bőrradír azok nem jók, mert az pattanás lett tőle és mesterséges miatt és mérgező is van benne. Én szeretem a természetes anyagokat...
2009. aug. 27. 14:12
 13/21 anonim ***** válasza:
A szappant nem nevezném természetesnek!:) Ha ennyire a natur kozmetikumok híve vagy, válasz Ilcsit vagy Dr Hauschkát! Amiket használtál valószínűleg azért nem voltak jók, mert olyan összetevője volt amire érzékeny a bőröd. Mindenkinek ki kell tapasztalnia mi jó neki. De a szappan senkinek akinek bőre van!XD Natur kozmetikumokra is lehet valaki pl. érzékeny!
2009. aug. 27. 16:06
 14/21 anonim ***** válasza:
Melyik szappan hidratáló? Azt ne írd hogy a Dove, mert sírva fakadok!:D Én konkrétan cserepesre száradtam tőle!:D
2009. aug. 27. 16:07
 15/21 anonim ***** válasza:
14:12 vagyok! A hidratáló azaz Dove szappan. Azért, mert neked más a bőrtípusod.
2009. aug. 27. 16:39
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem az arcomat mostam vele, isten ments... Nem száraz a bőröm! Tusfürdő volt, de landolt is a kukába!:))
2009. aug. 27. 18:51
 17/21 anonim ***** válasza:
16:39 vagyok! Nem tusfürdőről hanem szappanról beszélünk...
2009. aug. 27. 20:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem vagyok fogyatékos, tudom miről van szó! De "állítólag" a tusfürdő jobban hidratál mint a szappan, kevesebb benne az úgynevezett szappan rész. Ne dőljetek be a reklámoknak...a szappan az szappan. De a marketingjük jó!:D
2009. aug. 28. 10:26
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Te hol hallottad ilyenről? Nem mondtam, hogy fogyatékos vagy... :) Én nem akartam bántani.
2009. aug. 28. 11:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Okés, én sem akarok senkit megbántani!:) Meg kell nézzni az összetételét és látszik, hogy ugyanolyan szappan mint a többi. Csak más az illata!:) Évek óta próbálom meggyőzni az embereket ( a munkám során ) hogy a szappan káros! Túlságosan lemossa az arcbőr zsírrétegét, ezért fokozott faggyútermelés alakul ki + pattanások. Ha valakinek pl. száraz a keze annak sem valami jó. Ott más a bőr. Ott szárít és nem az arcon!
2009. aug. 28. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!