Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Palette Salon Colorról mi a...

Palette Salon Colorról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Én tegnap festettem vele be a hajam,de vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban! A színeredmény jó lett,és fényes is a hajam,de viszont nagyon sokára tudtam kimosni a festéket a hajamból,és ez egy picit bosszantó volt...

Nektek hogy tetszik?

2012. dec. 1. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a Fehér hamvasszőke árnyalattal festettem be a szőke hajamat (természetes), és egyáltalán nem lett olyan, mint a képen. Az árnyalat nagyjából megvan, de korántsem lett olyan világos. A kimosásával nekem nem volt gondom.
2012. dec. 1. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is a fehér hamvasszőkével festettem, nagyjából olyan lett mint a képen. Viszont nekem már volt szőkítve és festve a hajam előtte, ezért is hatott jobban.
2012. dec. 1. 21:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Én a világos csokibarnát használtam.A szín nagyjából stimmel,bár picit sötétebb lett,de az nem vészes.Nagyon fényes,tök jó,csak én bazi nehezen tudtam a hajamból kimosni...de ennek ellenére lehet,hogy máskor is venni fogom! Szerintem ez olyan Syoss koppintás akar lenni,de jobban sikerült,mert ettől egyenletes lett a hajam színe,viszont a Syoss esetében már volt,hogy kicsit foltosra sikeredett!
2012. dec. 2. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:
de könyörgöm, miért akarjátok kimosni a hajatokból?? :s A festék azért van hogy ne jöjjön ki O.o
2012. dec. 16. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
De utolsó, akkor festékes hajjal járkálsz?!
2012. dec. 16. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
azt hittem a festéket akarják kimosni a hajukból :D bocsi
2012. dec. 17. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!