A syossnak vagy a palette-nek jobbak a szőke/szőkítős hajfestékei?
Szia!
Én múltkor vettem a syosstól ilyen nagyon világos, platina szőke hajfestéket, és szó szerint SEMMIT nem csinált a hajammal, pedig alapból szőke a hajam, csak sötétebb szőke, szóval én nem ajánlom, de lehet neked beválik. A palette viszont befogta, bár először kicsit sárgás lett, de a második festésnél már igazi szép szőke lett!:)
Palette nekem körülbelül fél év alatt úgy tönkrevágta az egész hajam, hogy töb, mint 2 évig tartott mire sikerült rendbehozni(nem akartam kopaszra levágatni egyből..), de hullott, mindent színt ledobott vagy zöldes fényű lett a hajam, hát nagyon nem ajánlom...
Syossról csak a természetesebb szőkékről tudok nyilatkozni, amiknek zöld-fekete a csomagulásuk. Szerintem jók, szépen befogja a lenövést, mintha eredetileg ilyen lenne a hajam. DE minden hónapban festéskor pár árnyalattal sötétebb, és 1-2 hét alatt kopik. Ettől függetlenül jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!