Brooke Mueller-nek milyen árnyalatú szőke a hajszíne? Illetve ő melyik színtipusba tartozik? : Tavasz, nyár vagy esetleg ősz?
De az ősz típusba nem csak a vörös hajú és szeplős emberek tartoznak. Én ősz vagyok, de világos árnyalatú barna a hajam, fodrászok középszőkének hívják.
Akkor Brooke Mueller melyik típus?
Szia!
Nem igen tudom, ki ez a nő, de a google alapján annyit láttam, hogy az eredeti hajszíne valószínűleg sötét, vagy középbarna. (a lenövéséből ítélve) Többféle szőkét viselt már, a legrosszabbak a lenszőkék, szalmaszőkék, hamvasszőkék. Ezek teljesen eltompítják az arcát.
Amúgy valószínű, hogy ősz típus, a szemei szép meleg barnák, és a bőre is aranyló tónusú.
Elég kevés ősz típusnak áll jól a szőke, az inkább a tavaszoknak nyerő. De ha neked világosabb barna a hajad, és lágyabb ősz típusba tartozol, akkor egy kis vöröses-barnás-szőkés melírral megpróbálkozhatsz, mert az annak a típusnak jól áll.
Itt még sok képet meg infót találsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!