Mit tehetek ellene? Menjek el bőrgyógyászhoz vagy elég rá valami krém amit bármelyik drogériában megtudok venni?
Olíva olajjal kenegesd szerintem, nem ilyen szintetikus készítményekkel, mert a természetes az jobb.
Plusz igyál több vizet vagy nyers gyümölcsöt, salátát fogyassz bár az télen nehéz.
Azért szerintem nem drágább mint pár "krém". Meg belsőleg is jó (egészséges) és ha neked annyira ki van száradva hogy vérzik akkor érdemes belsőleg is támogatni pl több folyadékkal - nem cukrossal.
Én mondjuk drágábbat használok az 500 ml 1600-2000 Ft de vannak jó minőségűek 1000 Ft körül is. Szóval nem sokkal drágább mint egy krém, de akármilyen más olajat kipróbálhatsz, a lényeg hogy ezek nagyon jól hidratálnak. Kakaóvaj, shea vaj - bár ezek még drágábbak de pl a shea vaj nagyon jó ekcémára is. Vagy ahogy az előző írta gyógyszertárba kérdezd meg milyen krémet ajánlanak rá.
Ami nekem van krém abba is shea vaj van de csak olyan igaz nem annyira.
Akkor majd megkérdezem gyógyszertárban mit tudnak rá ajánlani .
Sírástól..? Az utóbbi mostmár 5 hónapban rengeteget sírtam. Egész életemben nem sírtam ennyit...na mindegy.
Ez a krém mennyire kerül amit mondtál?
Kipróbálom ezt a shea vaj kakaó vaj össze olvasztasát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!