Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 12 évesen már borotválhatom a...

12 évesen már borotválhatom a lábam? Ki mikor kezdte el?

Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha mindenképpen akrod, borotválhatod. 20 éves korodra, olyan lesz, mint a pofám...
2012. nov. 29. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:
én 13 évesen kezdtem mivel jartunk uszni ès màr ciki volt . amugy mindenkepp hasznàlj borotvahabot! :D 15/l
2012. nov. 29. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, elsőnek nincs igaza, nem lesz erősebb tőle.
2012. nov. 29. 14:56
 4/8 anonim válasza:
nem lesz erősebb, ez nagyon régi tévhit
2012. nov. 29. 14:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 12 vagyok és már egy éve borotválom,sajnos nagyon korán szőrösödni kezdtem és mivel fekete nagyon látszik és sokan cikiztek miatta.
2012. nov. 29. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 14 voltam, nem annyira látszott, mivel szőke volt a szőrzetem, de engem zavart, úgyhogy megváltam tőle.
2012. nov. 29. 15:04
 7/8 anonim válasza:
szerintem simán borotválhatod, tök mindegy, hogy mikor kezded..
2012. nov. 29. 15:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze, borotválhatod. Én is 12 évesen kezdtem el. Csak én először azt hittem, hogy anyukám haragudni fog, és titokban csináltam. :D De mikor észrevette, utána ő vette nekem a borotvát, ha ment dm-be. :D Amúgy én eleinte simán vízzel csináltam, mostanában tusfürdővel.
2012. dec. 1. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!