Fodrásztanulók ti hogyan csináljátok?
Családtagokat, rokonokat nem tudsz megkérni hogy menjenek? Én nem vagyok fodrásztanuló, de nekem egyik rokonom az, és kb az egész családfán végigment, anya, tesó, keresztszülők, barátok..
Szerintem facebookon hirdethetnéd, hogy ingyen vágsz hajat ha kell, vagy ilyesmi. Ha ez nem jön be akkor tényleg semmi ötletem. Vagy család, vagy fb ismerősök.
Keress meg ismerősöket régi osztálytársakat, vagy esetleg feladhatsz hirdetést is.
Ez is egy önreklám, mert aki most elégedett a munkáddal, az lehet később is igénybe venné a szolgáltatásodat.
Pl most jönnek a szalagavatók én bevállalnék kontyokat és feltűzéseket a helyedben, hisz ki ne örülne egy ilyen lehetőségnek. Az én fodrászom is 2500-ért tűzte fel a hajam.
Viszont vannak olyanok, akiknek kellemetlen élményei vannak a friss fodrászokkal. Pl egyszer voltam egy ilyennél (akkor már nem volt tanuló a csaj), kértem, hogy a hosszú egyenes hajam végéből csípjen le 5-7 centit. Ha nem szólok rá, akkor elkezdett volna szobrászkodni, hogy rétegesre vágja. Aztán nyár derekán volt ez, megkértem fentről fonja be egybe az egészet, mert 35 fokban úgyis hamar megszárad és hullámos lesz. Erre a csaj közli, hogy ő nem tud fonni. Milyen fodrász az ilyen? Aztán abban maradtunk hogy szárítsa meg, borravalót nem adtam, és azóta is kerülöm azt a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!