Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan növeszthetném meg?

Hogyan növeszthetném meg?

Figyelt kérdés

sosem volt hosszú haja, szögegyenes vékony szálú, ha nő valamennyit, nem számít, mert annyi letörik a végéből. :(

fru-frum van és a fodrászom darabológyilkost játszik, így szörnyű fokozatos lett :S

a töréseket valahogy rendbehoztam a pakolásokkal, bár úgy érzem, nemsokára megint el fog töredezni a legvége

VISZONT egyátalán nem nő!

mit tehetnék? nagyon szertenké hosszú hajat :(

2012. nov. 28. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
ricinus olajos pakolás! csodákra képes :D nekem ugyanez volt/jelenleg is az a problémám, de mióta ezzel csinálok pakolást gyorsabban nő a hajam :))
2012. nov. 28. 21:41
 2/6 anonim ***** válasza:
próbáld ki a melegollós hajvágást, és fél évente vágass belőle (meleg olló lezárja a hajvégeket), de annyit vágass amennyit letört. ricinus hajpakolás is nagyon jó a hajra, meg próbálj vitaminokat, élesztőtablettát, revalid kapszula (tehát ne csak kívűl, hanem belül is ápold). meg próbáld kerülni a hőt, de ha használod, akkor használj hővédőt és ha hajat szárítasz és van rajta hideg fokozat, akkor azt használd. remélem segít.:)
2012. nov. 28. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Először vágass a hajadból (a meleg olló tényleg sokkal jobb, mint a sima, sokkal később kezd el töredezni majd a hajad) és én is tudom ajánlani a ricinusolajos hajpakolást, mert nagyon sokat nőtt tőle a hajam :)
2012. nov. 29. 08:07
 4/6 anonim ***** válasza:
használj aloe verát a hajvégekre, attól lassabban kezd el törni, de először tényleg le kell vágatni ami letörött, aztán vigyázni rá. (nincs vizesen fésülés, hajvasalás, forró levegővel szárítás)
2012. nov. 29. 19:46
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a komikat<3
2012. nov. 30. 23:28
 6/6 A kérdező kommentje:
a ricinusolajat milyen gyakran használjam?
2012. dec. 1. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!