Kb.egy évvel ezelőtt fenékig érő hajam volt, de elmentem a fodrászhoz, és levágták akkorára, hogy váll alá ért kb.30 centivel. Azóta (félévente) kétszer voltam fodrásznál, és most ér a lapockám aljáig, pedig már nyáron is sokkal hosszabb volt ennél, csak túl sokat vágot belőle a fodrász. Azt mondta, hogy ha növeszteni akarom a hajamat, akkor gyakrabban el kell mennem, hogy egyszerre rövidebb részt kelljen levágni. Mit csináljak? Attól "félek", hogy megint rengeteget le fog vágni, és örökké ekkora marad a hajam. Hogy kéne megnövesztenem a hajamat?
2010. okt. 7. 21:32
1/8 anonim válasza:
vágd le te:) am a hosszú haj nem divat ám!! nem azért írom de nekem nem is tetszik! de a túl rövid sem! amibe belelehet mászni és szép divatos ápolt az a jó! lehet hosszú haj is ápolt de rálépnek a buszon XD
2010. okt. 7. 21:49
2/8 anonim válasza:
Az előző válaszoló hogy tud belemászni egy hajba?:D
MEg ne értem hogy mért akar vagdosni a fodrászod folyamatosan ha növeszteni akarod. Ha egészséges nem törik a hajad akkor elég fél évente is kicsit vágni a végéből. Növekedést serkenti lehet kicsit de nem fog hirtelen sokat nőni ( segíthetnek a bánfi termékek vagy ricinusolajas pakolás)
2010. okt. 7. 22:06
3/8 anonim válasza:
kézzel bele mászni...:P F vagyok azért akarok ennyire mászni:P és azért írtam le hogy szerintem mi a jó:) a belemászni= nem csuta:P
2010. okt. 7. 22:14
4/8 anonim válasza:
Ne járj fodrászhoz. A fodrászok mindig többet, vágnak mint kéne. Ha mondanád, hogy 1 cm-t vágjon, tuti hogy legalább 3-at lenyesne. Én is növesztem a hajam, már a combom felső részéig ér. Gyakran vágom, általában 2 havonta 1 cm-t. Szerencsére elég gyorsan nő, kb. 2 cm-t havonta, úgyhogy megengedhetem, hogy ennyit levágjak. De segít, hogy a hajam legvége is selymes tapintású és könnyen fésülhető legyen, magyarul egészségesen tartani (persze a megfelelő ápolás mellett).
2010. okt. 8. 07:26
5/8 Mendus válasza:
Azért akarja a fodrászod, hogy sokszor menj vissza vágatni, mert minnél gyakrabban vágja le a hajvégeket, annál jobban fog felfrissülni, és gyorsabban főg megnőni, de ez köztudott részemről legalábbis tök egyértelmű! =) Ha meg nem akarsz fodrászhoz járni, próbáld ki a kávés hajpakolást, vagy maszírozd a fejbőröd napi 1-szer minimum, hogy meginduljon a vérkeringés és növekedjen ezáltal a hajad. =)
2010. okt. 8. 10:38
6/8 anonim válasza:
Szerintem meg azért is akarja, hogy gyakrabban menj, mert akkor többször hagyod ott a lóvét. Neki az sokkal jobb...
2010. okt. 8. 11:29
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is a pénz miatt akarja, hogy többször menjek. Egyébként levágnám én házilag is, csak az a baj, hogy lépcsőzetes, és akkor esetleg egyes részeken töredezettebb lenne, mint máshol.
(Az elsőnek annyit tudok mondani, hogy engem a divat nem nagyon érdekel, tehát lehet bármilyen divatos is egy frizura, ha nekem nem tetszik, én nem fogok olyat vágatni. Én csak hosszú hajjal érzem jól magam.)
Köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 8. 12:17
8/8 anonim válasza:
Annyi fodrász van hogy szerintem biztosan találsz másikat a környékeden. Vagy a hogy a többiek mondták, vág le magad vagy kérd meg anyukádat. Mondjuk ez attól is függ hogy milyen a fazonja, de ha egyenes az alja akkor sima ügy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!