Aki használ alapozót, tudnátok segíteni?
Még sosem használtam alapozót, de lehet, hogy a bőrömnek, arcomnak jót tenne.
Bőrtípusom: elég világos, az orromon és az arcomon sokszor pirosabb (rosacea jellegű), de főként az orrom. Az orrom egyébiránt pöttyös is, de hiába radírozom le az arcom, mégis olyan marad valamennyire.
Fényképezésnél vettem észre, hogy a fényképen az arcom minden pattanása, gödre, egyenetlensége látszik.
Ha alapozót használnék, akkor jobb lenne?
Ha igen, milyet használjak?
Hogy kell felvinni a bőrre?
Ártalmas a bőrre?
Nem szeretném, ha látszódna, szóval maszk hatás nélkülit ajánljatok!
Egyszer rendeltem az oriflame-ből egy alapozókrémet, de nagyon sötét lett, mert felvíve olyan, mintha barnítókrém lenne.Azóta nem mertem még újabbat kipróbálni.
A szemem alatti karikák esetén használok krémes állagú korrektort, az egész jó.
Köszönöm a segítséget!
jobb nem lenne, csak szebb
az alapozó nem tesz jót a bőrnek, még a legdrágább se
(ez egy ördögi kör: a csúnyaságokra alapozót kenünk, így persze nem fogna elmúlni, ezért kell alapozó, stb.)
kézzel a legegyszerűbb, csak nem takarékos
(kis pöttyöket teszel az arcodra, és szépen elkenegeted, hogy egyenletes legyen)
a legjobb a duofibre ecset, amivel nagyon kevés alapozóból is lehet szép sminket csinálni (bőszecsetnél van megfizethető, ne hallgass a blogok sigma-mániákusaira), a kézfejedre teszel pöttyöket, és az ecsettel felveszel belőle egy kicsit, majd pingálsz
ne rendelj, az nem jó, boltban vegyél, ahol ki tudod próbálni
ne a benti fénynél nézegesd, hanem kenj a kezedre, és menj ki vele az utcára (így elkerülheted, hogy sárga, vagy malacrózsaszín legyél)
mennyi pénzed van rá?
Hát igen, sejtettem, hogy nem lesz túl egyszerű a dolog.
Sokat nem vagyok hajlandó kencékért kiadni, de ha megoldaná a problémáimat, akkor érdemesnek tartanám befektetésnek tekinteni. (max. 3 ezer)
A bőrtípusomat inkább száraznak mondanám, bár T vonalban erősen zsírosodik.
Köszi az eddigieket, ment a zöldkéz, várom a többi tanácsot!
3. válaszoló vagyok
ha mindenképp alapozót szeretnél használni ilyen árkategóriában a maybelline dream liquid mousse vált be
Egy jobbféle színezett hidratálón nem gondolkoztál? Nekem az essence-s meg az Yves Rocher-s van meg, és jók. Mindenki azt hiszi, hogy hirtelen egészséges lettem, amikor felkenem (nagyon fehér vagyok :D)
A pirosságot amúgy a zöld színnel el tudod fedni. Olyan korrektort érdemes venni, amiben van zöld szín.
Jaj jaj jaj..
Bocs hogy ezt írom, de nevetséges hogy mindenki azt tukmálná rá a másikra látatlanba(!) ami neki bevált!:)
Én azt mondom, hogy először tisztázni kellene, milyen a bőrtípusod(azt hiszem az olvasottak alapján kombinált), ha pattanásra hajlamos akkor már zsíros.
Azt is tudni kellene hogy olyan alapozót szeretnél, aminek a fedése olyan mint a korrektoroké(sűrű, tömény, mindent fed egy rétegben) vagy egy egyszerű színezett hidratáló is elég lenne(majdnem átlátszó=legkisebb fedés/takarás).
?
Találtam itthon egy másik alapozót, szintén valamelyik rendelőstől jött, porcelán szín.
Színre jó lenne a bőrömhöz,csak nem tudom, hogy mivel vigyem fel az arcra. Kézzel?
Illetve, hogy az ilcsi krém előtt vagy után? Vagy egyszerre a kettő fölösleges?
Az alapozó legalább elfedné a vörös orromat...Viszont az Ilcsiben nincsenek káros anyagok.
Ez a garnier BB-je?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!