Nektek mennyi hajatok hullik ki hajmosáskor?
Nekem egyáltalán nem hullik. Mosáskor is max 3 szál szokott a kezembe maradni. vizesen sose fésülöm, és nem is szárítom soha.
18/L
Bölcsességfogad megvan?
Nekem a panorámaröntgen semmi gócot nem mutatott, mégis úgy döntöttem, kihúzatom őket... és lám! Sokkal kevésbé hullik azóta a hajam.
Korábban marokszámra szedtem ki a kádból, naponta kellett porszívózni és még így is mindenhol az én hajam volt.
További tippek:
festeted a hajad?
milyen sampont használsz? Érdemes minél natúrabbat használni, mert lehet, hogy valamelyik összetevőre reagál hajhullással a fejbőröd.
28N
A hormonjaidat nèztèk màr? A koros hajhullàs oka sokszor az, hogy felborul a hormonhàztartàs, kevès az osztrogèn hormon ès sok a tesztoszteron (fèrfi hormon). Ez a sok tesztoszteron felelos a hajhullàsèrt, vagy esetleg pajzsmirigy problèma.
Mivel nem irtad Neked mennyi hullik ki, nehèz megmondani koros-e.
Lehet ok a vitamin ès vashiàny, de ha az ezekre szedett kapszulàk, vitaminok nem segitenek, tovàbb kell keresni az okot. Lehet samponokkal, hajszeszekkel probàlkozni, de ha nem javul a helyzet ès foleg fejteto ès homlok, frufru rèszen feltuno a ritkulàs, nèzess hormonèrtèkeket endokrinologussal. Sok Nonèl problèma a hormonàlis hajhullàs, ezt mondom Mindenkinek aki emlitette, hogy rengeteg haja hullik ès a kulonbozo patikai cuccoktol nincs javulàs.
Köszönöm a válaszokat!
Vérképem ok, pajzsmirigy, vas, nőgyógyászat, fül-orr gége rendben. Belső baj nincs. Nekem hajmosáskor 20-30 szál, utána fésülködéskor vizesen kb ugyanennyi. Vékony szálú hajam van és már kilátszik a fejbőröm a homlokom fölött. Napközben mindig van egy-két szál a ruhámon. Régebben nem hullott szinte egyáltalán. Sokféle hajszeszt, vitamint próbáltam már és 3 éve nem festem. 24 éves vagyok...Kétségbe vagyok esve :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!