Szerintetek tényleg van vmi értelme a besorolásnak?
Figyelt kérdés
Már kb. 20 féle sampont lehet látni egy márkán belül is, hogy ilyen meg olyan hajtípusra ajánlott, ezeknek van értelmük, tényleg arra "hatnak"?2012. nov. 27. 22:29
1/10 anonim válasza:
Jó kérdés. Sosem próbáltam még zsíros hajra kenni száraz hajra való sampont, szóval nem tudom :)
2/10 anonim válasza:
szerintem nem sok
bár a száraz hajra való, lehet, hogy zsírosítaná az egyébként is zsíros hajat
az én tapasztalatom az, hogy a "minden hajtípusra" samponok nem túl jók
3/10 anonim válasza:
sajnos sok esetben ezek a "nagy" márkák, ugyanazt a terméket adják el, csak más picit az állaga, a színe és az illata és persze a csomagolása.
4/10 anonim válasza:
Ott az összetétele, az alapján látható hogy melyik miben különbözik, igen van értelme, száraz hajra ne használj olyat ami zsírosra való, mert abban lehet olyasmi ami még jobban kiszárítja a hajat.
5/10 A kérdező kommentje:
mondjuk én az összetételnek nagyon nem hiszek, mert az élelmiszereinkre se írják rá a pontos összetételt, és csak a fele "rosszat" tüntetik fel sajnos...
2012. nov. 28. 08:56
6/10 anonim válasza:
Én nagyon meg vagyok elégedve a Syoss-al. Több fajtáját is használtam már. Legutóbb vettem olyat, ami olajat tartalmaz a száraz hajra. Valóban... és a hajamon is érzem tapintásnál.
7/10 A kérdező kommentje:
tényleg, a Syoss jó? én egyszer balzsamot vettem, de semmi különös, olyan mint a többi.
2012. nov. 28. 22:30
8/10 anonim válasza:
Hát én szeretem. Ez az olajos nekem olyan szépen puhítja a világos szőkére festett hajam.
Régebben a Gliss Kur-t használtam, az is bevált nekem. De mikor bejött ez a Syoss, kipróbáltam és tetszett. Ő nagyobb kiszerelésű, tudod, így hát anyagilag is jobb nekem.
9/10 anonim válasza:
nemek a syoss zsírosította a hajam, meguntam
most gliss kur és alverde van, ezeket szeretem
10/10 A kérdező kommentje:
egyébként nekem ami legjobban bevált, természetes, nem zsírosítja a hajam, az a Pantene, de abból is főleg a normál hajra való, amiben elvileg nincs semmi "csicsamicsa".
2012. nov. 30. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!