Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14 évesen baj, ha a szökésbarn...

14 évesen baj, ha a szökésbarna hajamba rakok pár tincs vörös vagy szőke melírt? És meddig bírja a hajon?

Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék melírt a hajmba,mert nagyon tetszik.Szerintem 14 évesen már lehet nem?Vagy ne vörössel kezdjek?Az nekem jobban tetszik,de a szőke se rosz:)
2009. aug. 17. 12:37
 1/7 A kérdező kommentje:

Bocsi,ezt kifelejtettem:

Nagyon roncsolja a hajat?

2009. aug. 17. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is 14 éves voltam, amikor először melíroztattam. Nekem vörös melír került a barna hajamba. Mivel neked szőkésbarna, ezért szerintem jobb lenne neked a szőke. Nem roncsolja nagyon a hajat, de persze nem is kell havonta menni melíroztatni, elég sokáig megmarad a szín.
2009. aug. 17. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is 14 éves vagyok, én 13 évesen bemelíroztattam szőkére( nagyon megbántam) és most akarok 1 vörös tincset a hajamba mert annyira megtetszett ,de szerintem először színezővel kezdek.
2009. aug. 17. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:
14 évesen az egész hajam lila volt már:D most 115 vagyok és .... kék is van venne :D
2009. aug. 17. 12:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

Akkor majd mondom anyának is,hogy szeretnék

Még írhattok azért,h kinek mi a tapasztalata

2009. aug. 17. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is vörös volt annyi idősen, de én az egészet befestettem... :D Most 20 vagyok, és örülök, hogy még időben kinőttem a vörös szín mániát, mert lehetetlenség kiszedni a hajból, és utána még ha feketére fested, annak is vöröses fénye lesz...
2009. aug. 17. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazat adok az előző hozzászólónak...A vöröset nagyon nehéz kiszedni a hajból. Én most szpke vagyok és rengeteget kellett hamvasítani a hajam, hogy halványodjon a vörös színhatás.
2009. aug. 17. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!