Mi az amivel könnyebben és fájdalommentesen tudok szőrteleníteni ott lent?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 09:38
11/16 anonim válasza:
ja igen... 16 éves lány vagyok...:D
12/16 anonim válasza:
én mindig ázok a kádban vagy 20 percet előtte, így nem fájdalmas, és sima lesz és nem pattog ki.
13/16 anonim válasza:
Gyanta! Legalább 3 hétig sima marad! (:
14/16 A kérdező kommentje:
igen de az fááááj..:S vagy nem..? xD
2009. aug. 21. 19:15
15/16 anonim válasza:
Én borotválom, de ne simán szárazon , meg ne sima vízzel!! Olvastam előrébb hogy valaki csak vizezi. Mindig be kell habosítani , nekem kb 2 perc alatt megvan az egész és minden 3. nap megcsinálom. Van külön intimtüsfürdőm, azzal habosítok. Gyanta azoknak jó akiknek alapra nem olyan sok szőrük van és kisebb terület.
Nem kell teljesen csupira ha nem akarod, hagyhatsz elöl,akár az egészet , háromszöget vagy kis csíkot, max a hosszúságon igazíts ollóval, de alul szedd le , tényleg jobb ha teljesen "tiszta", a többi pedig megszokás kérdése. Én már nem tudnám elképzelni hogy szőrös legyek, ez egy életérzés:)
16/16 anonim válasza:
szia.én teljessen szörtelenitek és nem azért,mert a pasimat zavarja,hanem mert engem zavar.elöször borotváltam,de mostanában kezdtem eppilálni.elöször majdnem bepisiltem,de kibirhato volt,de nem egészen eppilálom,mert a szélén(peremén)ott már nagyon fáj,ott mindig meghagyom és borotvával lehuzom:)elöször gyantával akartam szörteleniteni,és a lábamnál kezdtem,de bénáztam és belilult a lában,igy inkább eppilálom,gyorsabb is ugy ahogy,meg nem ragadok és sztem az jobb.sztem nincs olyan szörtelenitési modszer,ami fájdalom mentes lenne,egyedül a borotva.lézerezés gondolom az meg drága mulatság,igy marad nekem az eppilátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!