Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Véleményeket szeretnék azoktól...

Véleményeket szeretnék azoktól akik már jártak a debreceni Head Office Fodrászatban. Megéri elmmenni? Milyenek a fodrászok?

Figyelt kérdés

2012. nov. 24. 14:49
 1/4 anonim válasza:
Szeretnék érdeklődni, hogy azóta eljutottál-e a Head Office-ba? Ha igen, akkor mi a véleményed?
2013. okt. 3. 09:23
 2/4 dmilo válasza:

Szia! Én jártam már, és hihetetlenül meg voltam elégedve az eredménnyel.

Milánhoz jelentkeztem be, és nem nagyon volt elképzelésem, hogy mit szeretnék - úgyhogy teljesen új frizurát vágott, tényleg tökéletesen eltalálta, azóta is imádom. A hajam is meg a szalont is :) Szóval csak bátorítani tudlak, menj! :)

2014. jan. 14. 21:09
 3/4 vkincs válasza:
Igen, megéri elmenni, én ott vágattam le rövidre a hajamat, amire nehezen szántam rá magam, mert félem, hogy nem illik majd hozzám, erre olyan hajat varázsoltak, hogy egyből beleszerettem a hajamba is, meg a fodrászatba is :) kedvesek, aranyosak, es ami a legfontosabb, hogy nagyon ügyesek. :)
2014. jan. 22. 12:27
 4/4 anonim válasza:

Szia!

En csak ajanlani tudom neked a helyet oszinten. Ugy gondolom a varosban itt a legszinvonalasabb mind a szolgaltatas, mind pedig a szalon kinezete. Szemely szerint Milanhoz jarok, de volt mar olyan, hogy mas vette kezelesbe a hajam es nyugodtan ra tudom bizni a tobbi ott dolgozora is, mert jo munkat vegeznek es csak elegedetten hagytam el a szalont eddig. Amit nagyon szeretek meg a Head Office-ban, hogy online is be tudok jelentkezni es emlekezteto e-mailt is kapok arrol hogy mikorra van idopontom. Ez kulonosen nagy kedvencem, mert hajlamos vagyok az idopontokat elfelejteni... Egyszoval imadom a helyet, annyit tudok javasolni, hogy probald ki. Annyit mindenkepp meger, aztan mar nem akarsz mashova jarni szerintem. :)

2014. febr. 17. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!