A head & shoulders samponok szárítják a hajat?
A Head&Shoulders pont az a sampon, amit sosem kennék a hajamra. Elég megnézni az összetevőket. A szulfátok szárítják és károsítják legjobban a hajat. Egy átlag samponban 1-2 fajta szulfát van. A H&S-ben kapásból 6. A húgom használta ezt évekig a derékig érő hajára, rendesen törött is neki. Egy ideje mást használ, most már sokkal egészségesebb a haja. Úgyhogy a sampont rögtön cserélném. A Balea samponok elég jók, én a málnásat használom, ez nem szárítja úgy a hajat. Nem is drága, 400 Ft körül van egy flakon, szilikonmentes is. Nálam ez sokkal jobban bevált, mint a Pantene, Gliss kur, Fructis, Garnier Natural, stb. samponok, azok mind sokkal jobban szárítottak. Ez a töredezés egyik fő okozója, a szárító sampon.
Nekem a Gliss kur balzsamok sem váltották meg a világot. A Wella Repair vagy Moisture sokkal hatásosabb.
Emellett érdemes kifésülő sprayt (Pantene Aqua Light-ot tudom ajánlani) és hajvégápolót használni (Avon, Gliss kur olajos). A vasalást mindenképp hanyagolnám, mert hiába nem sokszor vasalod, akkor is nagyon káros. Meg az előtt is kéne hővédő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!