Hogy érdemes szoláriumozni?
Számomra a csokicső létezik csak, tehát más szoliba nem is mennék.
használok ugyan barnító szolikrémet, de nagyon keveset alkalmanként és csak az arcomra, mert hidratál és így mindig szebb utána az arcbőröm. konkrétan 3 hónapja vettem 1 tubussal és még mindig van az alján egy kevés..
Én minden alkalommal csak 9 percre megyek.. az első alkalom volt 6 perc meg talán a második, de ez már nagyon rég volt és nagyon fehér voltam. Szóval nekem kellett kb 3 hét \heti 1 szolizással\ míg valami elkezdett látszani, ekkor áttértem a heti 2 alkalomra \itt már ugye 9 percekre mentem\ kb 3 hétig jártam. majd visszatértem a heti 1x 9 percre... és azóta is így járok, kb 2-3 hete.
Most vagyok úgy h ha másokhoz viszonyítom magam akk látom h barna vagyok, meg ha pucér vagyok akkor is látom h mindenhol szép egyenletes színem van... amíg heti 2x jártam akkor viszont nagyon látható volt.
Néha van olyan h nem látom magam barnának, de akkor megnézem azt a pontot ahol soha nem barnulok le és megállapítom h. az alapszínemhez képest igenis barna vagyok.
Ez a pont amúgy a seggem felső része :D ott valamiért nem barnulok le soha, gondolom azért mert ahogy fekszem a szoliban, ott túlságosan kilapul a bőr ...
Mi a különbség más csövekkel ellátott gépek között? Mi az a csokicső?
Érdekelne továbbá, mitől jó az Ergoline szolárium, csak mert sok helyet reklámoznak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!