Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy érdemes szoláriumozni?

Hogy érdemes szoláriumozni?

Figyelt kérdés
Érdekelne mi a szoláriumozás helyes módszere. Milyen helyekre érdemes járni, milyen gépekkel, mennyi időt és milyen gyakorisággal, stb.?

2012. nov. 23. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
én télen szoktam csak szolizni..első alkalommal 10 percet szoktam, 2 héten keresztül heti 1 alkalommal 10 perc a 3. héten 15perc és szép barna leszek.de ez attól is függ milyen típúsú a bőröd. ja meg ne kend be magad semmiféle szolis barnítóval, meg naptejjel. nem szabad bőrrákot kaphatsz tőle én a kozmetikusomhoz járok. tudom hogy ő tisztán tartja.
2012. nov. 23. 19:58
 2/6 anonim válasza:

Számomra a csokicső létezik csak, tehát más szoliba nem is mennék.

használok ugyan barnító szolikrémet, de nagyon keveset alkalmanként és csak az arcomra, mert hidratál és így mindig szebb utána az arcbőröm. konkrétan 3 hónapja vettem 1 tubussal és még mindig van az alján egy kevés..

Én minden alkalommal csak 9 percre megyek.. az első alkalom volt 6 perc meg talán a második, de ez már nagyon rég volt és nagyon fehér voltam. Szóval nekem kellett kb 3 hét \heti 1 szolizással\ míg valami elkezdett látszani, ekkor áttértem a heti 2 alkalomra \itt már ugye 9 percekre mentem\ kb 3 hétig jártam. majd visszatértem a heti 1x 9 percre... és azóta is így járok, kb 2-3 hete.

Most vagyok úgy h ha másokhoz viszonyítom magam akk látom h barna vagyok, meg ha pucér vagyok akkor is látom h mindenhol szép egyenletes színem van... amíg heti 2x jártam akkor viszont nagyon látható volt.

Néha van olyan h nem látom magam barnának, de akkor megnézem azt a pontot ahol soha nem barnulok le és megállapítom h. az alapszínemhez képest igenis barna vagyok.

Ez a pont amúgy a seggem felső része :D ott valamiért nem barnulok le soha, gondolom azért mert ahogy fekszem a szoliban, ott túlságosan kilapul a bőr ...

2012. nov. 23. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
max heti 1 szer de inkább 2 hetente egyszer menj. sose több mint 10-12 percre. 5-6 perccel kezd. Mindenképp eu szabványos szoliba menj. Csoki cső avgy caffe love csövübe.
2012. nov. 23. 20:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Mi a különbség más csövekkel ellátott gépek között? Mi az a csokicső?

Érdekelne továbbá, mitől jó az Ergoline szolárium, csak mert sok helyet reklámoznak vele.

2012. nov. 23. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Az EU szabványos csöveket keresd, ez fontos. Amúgy én is próbáltam a csokicsövet, és nekem nem vált be. Dolgoztam is szoliban, és láttam, hogy volt, aki gyönyörű barna lett, volt, akinek semmit nem csinált, pont mint nekem. Nagyon bőrtípus függő. Nekem a Coffee Love cső vált be, viszont van, akit meg ez nem fog meg egyáltalán. Ki kell tapasztalni. Ezen a két csövön kívül viszont nem használnék mást. Én mindig használok szolikrémet, általában Australian Gold-ot. Egész évben szolizok, ha valamilyen alkalomra készülök (pl. nyáron nyaralás előtt, vagy esküvő előtt, most a gólyabál előtt) van, hogy heti háromszor is megyek, hogy jó színem legyen, egyébként csak heti egyszer, hogy ne fakuljak nagyon ki, mert amúgy nagyon fehér bőröm van, de mindig van egy egészséges színem (agyonszolizottnak sosem nézek ki, nem is tudnék, nincs bennem sok pigment, így egy idő után megáll a barnulás, egy nagyon gyenge kreolig tudok eljutni). Régebben erősebb csöves gépekbe 8-12 percre jártam, attól függött, mennyire volt jó színem, most egy gyengébb Coffee Love-ba járok, egy héten egyszer 15 percre.
2012. nov. 24. 00:53
 6/6 Bijjjus7 ***** válasza:
Sziaa. Én is csokicsöves szoliba járok és nagyon jó, erős színt ad! Én mindenképp ezt javasolnám, én pl. ahova járok, van eu-csöves szoli is, ami mélybarnító, nem tudsz megégni, és sokkal egészségesebb!:) A csokicsövek, nagyon erősek és azonnali színt adnak a bőrnek! Az időt az elején minimálisan kell kezelni, mert különben megpirul az ember, nem szabad rögtön sok időre menni, mert több kárt teszel a bőrödnek, mint hasznot! De ha szép fokozatosan mész, gyönyörű színt fogsz kapni! Én fehérbőrű vagyok (ahova járok 3percenként van) 3-6 perceket mentem, de úgyis érzed, hogy hogy hatnak, aztán lehet növelni..Érdemes krémet használni, én is használok jóideje, és nagyon érezni a különbséget, nagyon jól hidratálják a bőrt, mindamellett még a színem is tartósabb!:) Nagyon sokféle van a szolikban, kérj tanácsot a pultosoktól! A gyakoriság heti 1-2x, de ez is bőrtípus függő, csak amikor mész be, mindenképpen mond el, hogy mikor voltál utoljára! Remélem segítettem!
2012. nov. 26. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!