Hány hetente, havonta érdemes levágni a hajból, hogy szépen nőjön?
Figyelt kérdés
Nekem váll alá ér a hajam, és az ismerősöm mondta, hogy kéthavonta kell levágni. Kiváncsi vagyok, hogy ti hogy vagytok vele.2012. nov. 23. 15:38
1/11 anonim válasza:
Nekem is váll alá ér, eddig 3 havonta vágattam, ezért már két éve ugyanolyan hosszú a hajam, de most meguntam és megfogadtam hogy 5 hónapig nem megyek. Augusztusban voltam utóljára és már érezhetően hosszabb a hajam.:)
2/11 anonim válasza:
Amint töredezik, menj el vágatni. Ha nem töredezik, akkor nem kell betartanod a "kéthavonta elmegyek hajat vágni, hogy szebben nőjön a hajam" elvet. Én régebben 2-3 havonta jártam, de most már 5-6 hónapot is kibír a hajam töredezés nélkül. Addig nem megyek el, amíg nem ronda a vége, mert szerintem fölösleges és odavesznek az megnövesztett centik.
3/11 anonim válasza:
sosem nő meg, ha kéthavonta vágatod. Akkor vágass belőle, ha törik.
4/11 anonim válasza:
A hajad nem növény, amit vissza kell vágni..Ha törik vágasd, ha nem, akkor ne.
5/11 A kérdező kommentje:
Csakhogy az a baj, hogy a hajam mindig töredezik, akárhogyan-akármikor vágatom le...:/
2012. nov. 23. 18:04
6/11 anonim válasza:
használj vmi hajápolót pl. ricinusolajat patikában 300 ft
7/11 anonim válasza:
Töredezett részt vágasd le, azután ápold rendesen, pl Kallos Latte pakolás meg valami hajvégápolót is használj.
Én mondjuk sose vágatom a hajam, így iszonyat gyorsan nő. Ha vágatom akkor mindig ugyanakkora csak. Engem nem érdekel a töredezett hajvégem sem. Nem törik le annyi hogy zavaró legyen.
8/11 anonim válasza:
igen, jól írták a többiek, használj pakolást, olajat, Kallos termékek között nézz szét, olcsó és nagyon jó.
9/11 anonim válasza:
nekem a fodrászom azt mondta, hogy fél évig 6 hetente kell vágatni a hajat, hogy elkezdjen nőni. aztán elég ha fél évente jársz fodrászhoz, de emellett használj a hajadra hajápoló termékeket, hogy ne töredezzen a vége
10/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de egy idióta a fodrászod, ha ilyet mond! A haj amúgy is nő, ha nincs vágatva 6 hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!