Milyenre vágassam a hajam, hogy kicsit belelogjon a szemembe? [Rocker, kicsit Emo lány vagyok]
Na szóval.Zenekaros polok,fekete ruhák,náha piros ruhák.Ilyenekbe járok.Az arcom inkáébb hosszukás mint gömbölyű.Kicsit csontos de nem olyan feltűnően. Nehéz az ilyen hajat kezelni? nekem ilyen valahol hullámos,valahol még hullámosabb néhol egyenes hajam van,tehát ha oldalfrufrum lenne azt minden napő vasalni kéne? vagy az máshogy működik?
Olyan hajat szeretnék ami egyedien van vágva,most vállig ér és inkább a frufrurészből vágatnék.Szeretem "rázni" a hajm :D,szeretem mikor egy kicsit belelóg a szemembe(persze nem ugy hogy eltakarja),Lécci aki tud linkeljen képet,vagy oldalt ahonnan lehet ötleteket nézni.Akinek ilyen kicsit szembelódó haja van irja meg hogy nehéz-e kezelni.Ja és azok akiknek nem tetszik a stílusom azok kíméljenek. Köszi
tudom,ezért mondtam hogy ne takarja el a szemem.
csak valamenyyire logjon rá.
köszi a képeket. Amugy ha bármilyen hajam lenne akkor taylor momsen haja szóba jöhetne :3 mindig jol néz ki
szia!
nekemis ilyesmi frizurám van mint amilyet szeretnél.bár nekem szinte teljesen takarja aszemem ugy jobb mert ha csak részben akkor az zavaró hol látsz hol nem...
idö mig megszokod eleinte könnyezel meg pislogsz sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!