Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek nagyon csúnya a...

Szerintetek nagyon csúnya a homlokom? KÉP LENT!

Figyelt kérdés

[link]

Mihez kezdhetnék ezekkel a pattanás utáni hegekkel? Olyan mintha egy +bőrdarab lenne ott. Szerintetek nagyon ronda? :/ hámlasszam vagy mégis mit tegyek? Ha vki tud tippet annak előre is köszi :) 16l

2012. nov. 20. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem
2012. nov. 20. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
hagyd, kend sima arckrémmel, inkább vizesebb állagúval. 16éves vagy, elfog majd múlni, a lényeg hogy ne piszkáld. hetente egyszer radírozd le aztán kész. ki fogod nőni. vannak ennél sokkal durvábbak is. alapozót annyira nem ajánlanám, bár nekem egyáltalán nem pattanásosodik tőle a bőröm, de a te bőröd nemtudom hogy reagálna rá.
2012. nov. 20. 20:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megfogadom!! Ment a zöld kéz!
2012. nov. 20. 20:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Használj Aknesolt! Nekem az nagyon szép le szárította, gyógyszertárban, dm-ben is lehet kapni. 1000-1500 forint között van. :)
2012. nov. 20. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:
ezek igy kép alapján nem hegek hanem pattanások. Fontos hogy anpi 2 szer tisztisd, heti egyszer radírozd és nem ártana kozmetikusra bízni a tisztítását és olyan termket hazsnáld amit ö ajánl.
2012. nov. 20. 20:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy annak tűnnek, de sajna nem azok :/ ez olyan mintha lenne egy második bőr rajta de már nem jön belőle semmi szóval nem pattanás.
2012. nov. 20. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
ezek zárt komedóknak (miteszereknek)néznek ki. A kidudorodó fehérek, biztos azok.
2012. nov. 20. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:
én életemben nem jártam kozmetikushoz és rendbe jött a bőröm. kamaszkorban sok lánynak/fiúnak ilyen a bőre. a másik meg hogy vannak elég durva kozmetikusok, tele lesz utána heggel a fejed, na azt meg a büdös életben nem tünteted el ha megmarad... persze vannak jók is, de én nemtudok ajánlani. szerintem hagyd. ha esetleg van fufrud akkor azt tűzd fel, mert attól is lehet ilyen.
2012. nov. 20. 21:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elmennék bőrgyógyászhoz, ő majd megmondja, mit kezdj vele, hogy ne maradjnak meg örökre a hegek.
2012. nov. 21. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!