Szerintetek nagyon csúnya a homlokom? KÉP LENT!
Figyelt kérdés
Mihez kezdhetnék ezekkel a pattanás utáni hegekkel? Olyan mintha egy +bőrdarab lenne ott. Szerintetek nagyon ronda? :/ hámlasszam vagy mégis mit tegyek? Ha vki tud tippet annak előre is köszi :) 16l
2012. nov. 20. 19:18
2/9 anonim válasza:
hagyd, kend sima arckrémmel, inkább vizesebb állagúval. 16éves vagy, elfog majd múlni, a lényeg hogy ne piszkáld. hetente egyszer radírozd le aztán kész. ki fogod nőni. vannak ennél sokkal durvábbak is. alapozót annyira nem ajánlanám, bár nekem egyáltalán nem pattanásosodik tőle a bőröm, de a te bőröd nemtudom hogy reagálna rá.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megfogadom!! Ment a zöld kéz!
2012. nov. 20. 20:17
4/9 anonim válasza:
Használj Aknesolt! Nekem az nagyon szép le szárította, gyógyszertárban, dm-ben is lehet kapni. 1000-1500 forint között van. :)
5/9 anonim válasza:
ezek igy kép alapján nem hegek hanem pattanások. Fontos hogy anpi 2 szer tisztisd, heti egyszer radírozd és nem ártana kozmetikusra bízni a tisztítását és olyan termket hazsnáld amit ö ajánl.
6/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy annak tűnnek, de sajna nem azok :/ ez olyan mintha lenne egy második bőr rajta de már nem jön belőle semmi szóval nem pattanás.
2012. nov. 20. 20:52
7/9 anonim válasza:
ezek zárt komedóknak (miteszereknek)néznek ki. A kidudorodó fehérek, biztos azok.
8/9 anonim válasza:
én életemben nem jártam kozmetikushoz és rendbe jött a bőröm. kamaszkorban sok lánynak/fiúnak ilyen a bőre. a másik meg hogy vannak elég durva kozmetikusok, tele lesz utána heggel a fejed, na azt meg a büdös életben nem tünteted el ha megmarad... persze vannak jók is, de én nemtudok ajánlani. szerintem hagyd. ha esetleg van fufrud akkor azt tűzd fel, mert attól is lehet ilyen.
9/9 anonim válasza:
Én a helyedben elmennék bőrgyógyászhoz, ő majd megmondja, mit kezdj vele, hogy ne maradjnak meg örökre a hegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!