Mindennap hajat mosok. Ez egészségtelen?
Gyorsabban zsírosodik, és sokkal több haja kihullik, aminek egyik oka, hogy megterheli a sampon (mégiscsak mű), a másik, hogy a folyamatos dörzsöléstől is hullik, főleg hogy a meleg víz kitágítja a pórusokat...ezért nem szabad közvetlen hajmosás után a vizes hajat kifésülni, mert jobban hullik...:/
tapasztalat...
nagyon egészségtelen igen! Nekem a fodrászom mondta a heti két hajmosásra hogy csökkentsem egyre mert nem lesz hajam. najó azért ezt egy kicsit túlzásnak tartottam, de szerintem se tesz jót a fejbőrödnek.
nekem hosszú hátközépig érő hajam van és a 3. nap már látom hogy a töve kezd zsírosodni laposabb nos én most úgy tolom ki heti egyre hogy száraz sampon használok!
mivel barna a hajam ezért a recept így néz ki:
egy kiskanál kakaópor(nem a cukrozott hanem eredeti normál pl holland)
és egy kanál kukoricakeményítő
jól összemixelem, majd leeht bele 3 csepp illót cseppenteni de elhagyható.
szétválasztod elől a hajad és egy púderecsettel felteszed a hajadra . én csak felül szoktam pár sorban .Először szép porosan fog kinézni a fejed. Érdemes fürdőszobában csinálni. Én a kád fölé szoktam hajolni és úgy rázom ki a felesleget beletúrva a hajamba. Utána egy kefével nem fésű !! ki kell kefélni a hajat ,közben mindig a keféről is lesöpröm a kakaós port ami kijön a hajamból. Én alaposan kifésülöm így nem látszik a por a hajamon. Főleg a fejbőrön látható természetes fénynél ezért kell jól kikefélni.
2. Vagyok
hintőporral is megoldható állítólag, bár az nekem nem sokat segített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!