Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tennem hajhullás ellen?

Mit lehet tennem hajhullás ellen?

Figyelt kérdés
Egy ideig nem zavart, de most már zavar. Bár szerintem nem kórós hajhullásom van, de félek, hogy kopaszodni fogok és ezt elakarom kerülni. Csomó hajvitaminról olvastam ilyen hogy Biovanne, Revalid, hair Clinick..stb. Ti melyiket használtátok, milyen tapasztalataitok vannak velük kapcsolatban, és milyen tüneteket okoz a szedése. köszönöm válaszaitokat.

2012. nov. 19. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Stella hajszesz 2 hét alatt már megoldja a gondot... feltéve hogy nem valami gyulladás vagy betegség miatt hullik a hajad.
2012. nov. 19. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:

a biovanne, revalid meg a sörélesztő csak akkor hat hosszú távon, ha kúraszerűen szeded. tehát 3-4 hónapig folyamatosan minden nap kell szedned, ha akrod, hogy legyen hatása.

Revalid: veszel egy dobozt 3000.-ért 40 darabos. Minden nap 3at beveszel. tehát 12 nap. rengeteg pénz...

Biovanne: ugynaz mint a revalid.

Én szívem szerint a sörélesztőt ajánlom neked. 150 darabos, elég belőle napi 2 és hatásos.

2012. nov. 19. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Bánfi hajszesz, Bánfi hajsampon!!
2012. nov. 20. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
én is a bánfi hajszeszt és balzsamot használtam meg a samponját, nekem nagyon hullott a hajam a sok festés miatt, dee ha hajat szárítasz akkor használj közben Gliss Kurt ami ilyen sok színben kapható, én ezeket használva már a hajam nem is hullik , és sokkal jobban megfizethető pint például a revalid ami 30 bogyó olyan 4000 Ft vagy mennyi: )
2012. nov. 26. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

Én azt mondom hogy ezek a hajra való vitaminok segítenek,de az első 2 hétben nagyobb dózisba szedd.

Mert először fel kell hogy töltsd vitaminnal a szervezetedet,később meg a fenntartás a lényeg.

Most a Forcapilt szedem-első 2 hétbe napi 6 darabot szedtem be.Ma már csak napi 2.Úgy vettem észre hogy segített v.mit.Hátránya hogy drága.

Revalid-a lényeges összetevői,jóformán ugyanazok,mint a Forcapilé.Minhta ez is segített volna.Ennek is a hátránya az hogy,drága.

Dm-es vitamin.Minimálisan,de segített.Én napi 1 szedtem be.Valószínűleg jobban segít volna ha első pár hétben többet nyomatok be.Előnye hogy olcsó.

Bánfi hajszesz-Lassabban zsírosodik tőle a hajam,de a hajhulláson nem segített.

Sajnos nálam csak így válik be,hogy először többet szedek,aztán utána annyit amennyi a dobozra van írva.

Mai napig én sem tudom hogy miért,csinálja azt a szervezetem hogy egy idei megáll a hajhullás,utána ha abba hagyom ezeket az izéket megint kezdi újra :D

2012. nov. 30. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!