Mit lehet tennem hajhullás ellen?
a biovanne, revalid meg a sörélesztő csak akkor hat hosszú távon, ha kúraszerűen szeded. tehát 3-4 hónapig folyamatosan minden nap kell szedned, ha akrod, hogy legyen hatása.
Revalid: veszel egy dobozt 3000.-ért 40 darabos. Minden nap 3at beveszel. tehát 12 nap. rengeteg pénz...
Biovanne: ugynaz mint a revalid.
Én szívem szerint a sörélesztőt ajánlom neked. 150 darabos, elég belőle napi 2 és hatásos.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
Én azt mondom hogy ezek a hajra való vitaminok segítenek,de az első 2 hétben nagyobb dózisba szedd.
Mert először fel kell hogy töltsd vitaminnal a szervezetedet,később meg a fenntartás a lényeg.
Most a Forcapilt szedem-első 2 hétbe napi 6 darabot szedtem be.Ma már csak napi 2.Úgy vettem észre hogy segített v.mit.Hátránya hogy drága.
Revalid-a lényeges összetevői,jóformán ugyanazok,mint a Forcapilé.Minhta ez is segített volna.Ennek is a hátránya az hogy,drága.
Dm-es vitamin.Minimálisan,de segített.Én napi 1 szedtem be.Valószínűleg jobban segít volna ha első pár hétben többet nyomatok be.Előnye hogy olcsó.
Bánfi hajszesz-Lassabban zsírosodik tőle a hajam,de a hajhulláson nem segített.
Sajnos nálam csak így válik be,hogy először többet szedek,aztán utána annyit amennyi a dobozra van írva.
Mai napig én sem tudom hogy miért,csinálja azt a szervezetem hogy egy idei megáll a hajhullás,utána ha abba hagyom ezeket az izéket megint kezdi újra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!