Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinus olaj hajhullás ellen?...

Ricinus olaj hajhullás ellen? Ti hogy hoztátok rendbe a hajatokat?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben elkezdett hullani a hajam, és páran szóvá is tették, hogy régen 2x annyi hajam volt mint egy átlag embernek, és most már nem. Ricinus olaj használ? Balea festett hajra való sampont használok. Ja és a bánfi hajszesz is segít rajta?

Ja és nem a festéstől hullik, mert már azelőtt is hullott. (Tudom hülye vagyok, nem kellett volna rá festenem.) Ilyennel festettem be: [link]

2012. szept. 2. 01:12
 1/5 A kérdező kommentje:
de az van ráírva, hogy ammónia mentes.
2012. szept. 2. 01:14
 2/5 tüptürüptürüpp ***** válasza:

Nekem nem vált be. Nem akarlak elkeseríteni, mert rengeteg embernek jó volt, olcsó is, de nekem jobban hullott tőle a hajam és zsírosodott is. Lehet én csináltam valamit rosszul..:) Én Biovanne+t szedek és ez tényleg használ, láthatóan dúsabb a hajam és nem hullik már annyira.

A Bánfit még nem próbáltam, de sok embertől hallottam már, hogy jó!

Lehet nema festéstől hullik, de én azt is abbahagytam (1,5 évig havonta volt festve..:/) Elég hülye voltam.., mert amúgy jó színe van a hajamnak. Ilyen szőkésvörös, és elősször fekete volt, utána vörös, szőke újra vörös..(:

15/L

2012. szept. 2. 08:20
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod! :D arról a biovanne-ról is hallottam már, lehet kipróbálom :) meg hát szerintem egyszeri próbálkozásra megéri a ricinus mert arról is sok jót hallottam...:) ment a zöld!^^
2012. szept. 2. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:
A Ricinus hajhullást okoz a legtöbb esetben, szerintem valami mással próbálkozz és ne fesd a hajad ilyen drogériás cuccokkal. Ha festeni akarod akkor minőségi kencét vegyél fodrászkellékesben.
2012. szept. 2. 13:47
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! :) ment a zöld:)
2012. szept. 2. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!