Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkés-barna a hajam, a...

Szőkés-barna a hajam, a kezemen a szőr tiszta szőke, szerintetek le kéne borotválnom? Szőkék, ti borotváljátok?

Figyelt kérdés
A barátom apukájával először találkoztam, egymás mellett álltunk a barátommal, már beszélgettünk 10perce mikor az Apa kinyögte hogy ugyanolyan szőrös a kezünk. Mikor látta hogy meglep és egyben szarul esik, mondta hogy "persze nem baaaj" de akkoris. azóta ezen filózok. meg ha elkezdem borotválni akkor megerősödik a szőr és rohadtul nem szőkén nő vissza, api duplán zavarnaa...:/(bocsi a témakörért nagyon máshova nem illet szerintem:DD)
2012. nov. 19. 20:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
huh, köszi, mondom csak nem én vagyok igénytelen... vagyis reméltem:) köszi a válaszokat.
2012. nov. 19. 21:10
 12/20 anonim ***** válasza:
33%

Nem igaz, hogy senkit nem érdekel. Hallottam már fiúktól többször, hogy ez meg ez a lány nem jó, mert szőrös a karja.

Nekem is szőke, de én epilálom. Bár nem mindig teljesen simára, kis szőröcskék maradnak, de az már tényleg nem számít. Viszont ahogy saját magad tapasztaltad, a szőke szőr is látszik...:)

2012. nov. 19. 23:08
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Párom válasza: "ne legyél hülye, ne csinálj vele semmit!"

Szőkésbarna pihéim vannak, és nagyon puhák. Volt olyan barátnője, aki szedte (epilátorral, meg borotvával), azt mondta, egy nap után hozzá sem lehetett érni, úgy szúrt... Szóval inkább a selymes pihe, mint a szúrós borosta! :D Szerencsére az én korosztályom nem várja el (21 vagyok, párom 23)...

2012. nov. 20. 00:00
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

Első vagyok... A "szőr" a karomon kb. 2 milliméteres, szőke, szinte láthatatlan. Már többen megkérdezték, hogy borotválom-e, de nagyon közelről nézve látszik, hogy nem.

Igen, tényleg egy igénytelen Chewbacca lehetek...

2012. nov. 20. 21:31
 15/20 anonim ***** válasza:
46%
én legyantáznám. sztem egy kicsit zavaró lehet, hogyha egy nő karján látható a szőr
2012. dec. 9. 20:49
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Azt nem bírja felfogni a kérdező, hogy ha már egy férfi megjegyzi neki, hogy ugyanolyan szőrös a kezük (bár gondolom a karját értette rajta), akkor az már elég ciki.

Nekem is világos színű a szőr a karomon, de baromi hosszúra megnő. Vagyis csak nőne, ha hagynám.

Sok férfinak nem nő olyan hosszúra, mint az enyém. Nyilván ez a helyzet a kérdezőnél is.

2012. dec. 9. 21:42
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Attól még hogy szőke, ugyanolyan csúnya. Kivéve, ha pihés, de azt nyilván nem jegyezte volna meg.
2012. dec. 9. 21:43
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha világos is a szőr (szőke), attól még lehet erős, vastagszálú. Amennyiben le akarod szedni, a gyanta lenne a legjobb, nem kell olyan gyakran csinálni, mintha borotválnád és nem szúrna, amikor elkezd visszanőni.
2013. jan. 20. 11:52
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Leszedted már azóta a szőrt?
2013. jan. 20. 12:00
 20/20 A kérdező kommentje:
nem, és tökéletesen érzem magam így is:)
2013. júl. 17. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!