Mmano88 kérdése:
Fiúk, nektek bejön ez a fajta vörös hajszín?
Figyelt kérdés
Lányok véleménye is jöhet. :)
A korotokat és a nemeteket írjátok le a válasznál léci!
Köszi!
24N
2012. nov. 19. 19:01
1/9 anonim válasza:
nekem nem mert az eredeti tetszik. 21f
2/9 anonim válasza:
Nekem bejön, egyszer volt ilyen színű a hajam, mert nem lett többet ilyen színű,mert nem fogta meg a festék!:) Nem mindenkinek illik a vöröses/vörös árnyalat, nekem jól áll!
23/L
3/9 anonim válasza:
tetszeni tetszik, de nem sok lánynak áll jól :) 19L
4/9 A kérdező kommentje:
voltam már korábban vörös, csak nem ez az árnyalat, hanem ilyen intenzív vörös, és mindenki szerint jól állt:
2012. nov. 19. 19:18
6/9 anonim válasza:
Próbáld ki, nem fogsz belehalni ha még se jó, akkor átfesteted! Ja, és ne a pasitól függjél, neked kell elsősorban,h tessen a hajszíned,nem a pasidnak!
7/9 A kérdező kommentje:
A pasimnak mindegy milyen színű. Most ezért kérdeztem a fiúk véleményét, mert lányokét már kérdeztem és nekik többségüknek tetszik. :)Csak már gondolkodok rajta egy ideje, és nem tudok dönteni na.
És nem olyan egyszerű szerintem hogy befestem, és ha nem tetszik akkor átfestem, mert a vöröstől azért nem ilyen egyszerű megszabadulni, hogy egyszer átfestem és kész..
2012. nov. 19. 20:48
8/9 anonim válasza:
Tudom nehéz, azért kell egy nőnek megállapodni egy színben,mert macerás, meg nem tesz jó a hajnak ha állandóan színt váltanak, mondjuk a fodrász könnyen megcsinálja.:)
9/9 Hairlover válasza:
Nekem tetszik, főleg hosszú hajnál mutatós :) 28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!