Mit csináljak, hogy ne nőjön vissza olyan gyorsan a szőr a puncimnál?
Figyelt kérdés
Már harmadnapra borostás lesz, és akkor még nem tudom leborotválni, mert akkor meg kipattogzom tőle. Nem tudom mit tehetnék vele :/ 22/L2012. nov. 17. 12:51
1/13 anonim válasza:
semmit.. nem áll meg a világ ha 12 napig szőrös lesz kicsit..
3/13 anonim válasza:
gyanta. De am nem hiszem hogy a fiút zavarná hogy 4-5 naponta szeded csak le. :D
21/F
5/13 anonim válasza:
Az én barátomat nem zavarja, ha borostás, mielőtt újra le tudom borotválni. Sőt, azt mondja neki borostásan is tetszik, és legalább változatosabb, ha nem mindig teljesen csupasz. :D
A legtöbb fiúnak/férfinek szerintem csak az a lényeg, hogy ne egy gondozatlan bozót legyen, hanem látszódjon rajta hogy ápolt, "kordában van tartva". Ha van párod, aki szeret, őt aztán főleg nem fogja érdekelni, ha nem mindig teljesen csupasz...
6/13 anonim válasza:
Ha csak kicsit borostás az nem gond. Attól még ki lehet nyalni!
F.
7/13 anonim válasza:
Növeszd meg fésülhetőre! Sokan szeretik. AZ a jó! Ha meg borotválod, biztos rossz irányba húzod a pengét, nem lentről felfele kell, mert akkor kipattogzik, hanem fentről lefele. A szőr növésével megegyező irányba! Nekem a gyantázástól pattogzott ki a bőrőm régebben. Borotválástól ,ha jól van csinálva nem.
8/13 anonim válasza:
ijessz rá! szőröcske, nem jössz ki, különben jól leváglak és véged!
9/13 A kérdező kommentje:
milyen gyantát tudok használni? és hol tudok venni olyat?
2012. nov. 17. 13:49
10/13 anonim válasza:
egy jó tanács.... előtte jól tanuld meg használni, én olyat próbáltam amivel rákened a szőrre és van hozzá papír amivel le lehet húzni...hát b.szki nekem azzal nem jott le. Majd nem bekakáltam úgy fájt, ugyanis fél órán keresztül dorzsolni kellett vízzel meg kaparni h lejojjon róla a gyanta.. olyan veres volt a puncim mintha ostorral verték volna egy fél napig...szóval tanuld meghasználni előtte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!